設為首頁收藏本站

個人Points:2923   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2024-3-4 22:23:31

a1456233 發表於 2024-2-28 21:42
5 ~$ z( I- `$ ?% _0 [我告訴你吧 這是你的想法罷了 你以為打手進去不會有人追 還可以安心的射鯊魚?
% {( h4 I# ~4 M那法師怎麼射、戰士怎麼射 ...

; r  i5 M& h' Z  B: v. W1 l拜國人愛洗分係事實 懶理版本改D咩
7 {' r) ?6 o- S( f! \  h管理員能嚴懲洗分垃圾 改咩我都沒意見... 拜國有幾多英雄好漢 正面對戰 我地心知肚明- U% y" x6 K- X6 D
每日WP分 人人都有眼睇
; ?1 C! ~  A, l# r8 r7 k8 N; u4 u% p$ X5 }
人數多過人幾倍 仲要洗分 係咩玩法
& }6 ~5 w7 V  M; l% \我都唔介意 比拜國人開蠟燭黎圍毆...
. G! g; e2 W4 J$ e) k5 z5 k, M  H( d; m點解我要接受佢地鍾意明擺著洗分既事實?
, Q5 o# i2 l8 q  N8 l  X
M2 討論區 © All Rights Reserved.

個人Points:2923   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2024-3-5 11:55:35

傑少 發表於 2024-3-5 00:21 ! x9 L) g1 B9 h" M8 `3 [- n
看來閣下打邊戰都不會出現在防守那邊
0 |: _, S1 S; ~2 }" K% c" T: W/ ~
# `) k, T; M' e提示一下,你可以去看一下自己國家開多少封門,開多少擋石擋在大 ...

! f! F4 H3 S; B' X$ |) q傑少兄 你少來模糊視線吧
( K" _: ~) S8 Z傑有傑開誇張封門, 你就咁肯定所有傑國封門都係傑國人去開?+ j9 q" q5 }+ C+ i, X
你拜國都唔少間諜去開封門 我地有不斷去洗?洗到頭幾位都係我地?
6 N% `8 E# x8 Y% P( f' n
7 I4 A: i& }) X  w1 R本來我就唔贊成洗分衝門 邊個開都已經唔岩數....更何況你地國既洗分垃圾?1 c# o3 k( o  ]- l+ y9 a& }
唔好合理化自已既行徑 原理就好似 裙短就要比人視姦既心態去做事吧6 i! T4 l3 B3 C5 Q
我既言論從來都係對準唔贊成洗分衝門, 多過你講開幾多封門吧
+ v% ?' x- w) r我地開封門既能耐點及得上你貴會幾個主力吧 一個人控2X 到3X 隻弓手 法師
) @# J" o4 w' S$ X: J0 L# H$ k% I5 D9 X7 A* G; s& g
我唯一比較欣賞小菜雞果D衝門 祭司 一次衝門死97次 起碼人地實實在在衝門? 你呢?6 I( x. B: k5 N7 O1 x, c, g3 }

文章日期:2024-3-5 12:06:02

細草 發表於 2024-3-5 01:08
) P6 D0 {- M; d7 i洗GF (WP) 是目前衝門免費復活的最直接方法,這個也是一個免費為國家付出衝門的貢獻,
7 T1 W5 G& |% M% W% ]/ c當然如果對在大 ...

+ u# i: k% w# ^. ]同意...大草原實在太多人開封門 導致分數失衝" j- d( a% _4 M# z( r1 H
免得拜國合理化自己洗分行為
8 l$ S+ Z0 A  b' S5 I大草殺人不算分是一個好方法. ~+ U3 a- b9 c2 a8 V5 `/ e
反正每日係門口找樂子既拜國人都唔會介意吧? 洗分既人 我就唔知啦
7 {& p1 V& _2 P' `/ \0 W9 d* t. l$ i8 f

文章日期:2024-3-5 19:04:46

傑少 發表於 2024-3-5 13:44 $ E9 R. v9 C% ~; C
只是提示一下怨氣大的人要留意一下,不是所有問題都來自拜國
; u5 f- E7 |7 Y  B- a! M; D
9 u  I' B/ V: T+ E$ W9 ?不要一邊說傑國封門都傑國人開? 然後另一邊 ...

( P; b, X3 Y" U# J& |  C有人講過所有問題都出自你拜國咩? 你都幾搞笑
4 \- K* n1 ?$ y; v話你地國洗分又扯到將所有問題歸咎係你地身上7 y: L! q# X9 S% [! q1 p5 [9 x
有被害妄想症既人我先唔想覆。你唔想覆 你自己先走黎回覆我託咩: y7 [% s# ]0 @& V
4 ], |8 q# |. T- z0 j+ s$ \) K
你玩咩角色?我會有咩意見姐
! e3 w4 y. R% W" ^明明係管理員建議每人都練一隻祭司 我跟住講落去而已" [8 v& a# M( m5 A0 X3 e3 B1 J7 q
喺你眼中又變成我對你玩什麼角色有咩意見
' i" c' h- O; D/ }1 D* h% W. Q0 R5 ?& I8 X1 y; o& Q, m8 A
你要我講,我只會講: O0 d4 m; t, n. p& X5 ?* {
對啲廢人玩咩角色都無咩意見 連你自己拜巫師點水一半程度都無
7 f% N- u( {; F. }$ ^0 I3 q我就真係唔識比意見啦* Z, m7 r( \! L3 d  j( c1 n$ P- o/ V

& w$ m, c3 Z/ z4 D" O
9 _; A2 @% N( Y1 Q2 ]$ M3 p1 A* s1 z) U5 y" q) c  L; S
( j$ y+ h- m1 q. Z. P$ p0 j! W

M2 討論區 Powered by Discuz! X2.5

GMT+8, 2024-5-15 12:26 , Processed in 0.072909 second(s), 24 queries , Gzip On.