設為首頁收藏本站
12345678910... 11Next
Return Post new threads

個人Points:84566   Rank: 9Rank: 9Rank: 9  管理員

文章日期:2012-7-17 01:18:21

本文章最後由 細草 於 2012-7-17 01:29 編輯 7 s3 g6 ]& v3 s
% a0 O4 o# o$ q
任務迷宮之變更# a3 }! ^" X' H) X# R; H
生效日期 23-7-2012( u8 v7 ?  ]( z, A4 J7 o

2 ^5 V5 N! \/ L. M+ X9 I有關迷宮任務被針對性國家封殺之問題, 現正準備實裝國家分類開放, 如非指定日的玩家不得進場參與,
' H7 [. u! t$ e9 ]& O" q! p詳情請繼續閱讀:! y& q, d5 g! r7 }& E) Y' @# B

* B8 Y2 |5 Z, g0 o- z0 J- r. D4 g星期一、三、五 (單日) 列為 傑國迷宮日
2 x* ^5 y. a6 \, A+ w& C' w星期二、四、六 (雙日) 列為 拜國迷宮日
5 o3 a' i9 q6 T6 M* z. J' |6 n, V2 P- o# B; O( F5 w8 G- u! D
- 星期一 : 22:00 - 01:00 (傑) 大迷宮& J6 ]3 U. Y1 M: h
- 星期三 : 22:00 - 00:00 (傑) 深淵魔域迷宮
- o* ?7 }/ D2 v/ a- V- 星期五 : 22:00 - 00:00 (傑) 不死洞窟
7 _; W$ k$ r8 Y+ V$ u; ?. U, J# S1 C$ t$ |
- 星期二 : 22:00 - 01:00 (拜) 大迷宮! @7 \8 ?1 Z- P6 C
- 星期四 : 22:00 - 00:00 (拜) 深淵魔域迷宮
* e4 [' P# W- L& M1 t- 星期六 : 22:00 - 00:00 (拜) 不死洞窟
% [6 m1 @, z. F1 g/ o+ y+ _& p
迷宮時間 改變為 晚間進行, 取消 午間 時段之迷宮任務: k5 g' J4 t- V& ~7 D' z2 g
3 q0 Q, P" q" v8 C% h
3 B! H* M' s6 d" H# y
* 明文規則 *
3 N# E+ l8 x/ @- }7 |5 ^傑國迷宮日 拜國不能參與或內進,雙反 拜國迷宮日 傑國不能參與或內進,) H! _) X- w; w8 _
違規帳號停權處理,同時三大迷宮解除 PK 限制。9 f) d) y3 t8 J9 k4 n5 I0 c" `5 e+ F
# }. O/ @) n; J. C5 _: k
* 伊斯國家 如需轉國可向管理員提出申請; I' a6 v: S9 D8 W& Q& n. k. r
* 如在非主場人士不幸進場, 請於 1分鐘內 離場, 並且在場後不得使用任何攻擊/技能/魔法, 否則將會以上述處分。) A, o8 [: W9 W$ E/ A
* 該地圖依然是中立地區不受 PK 限制
1 G0 r2 N: A/ I0 M
" m" r: c1 S( b% p. {) l( }5 ?
2 |3 ~' @! q3 S+ x/ Q( P
( s1 b) Q1 [6 ~$ g8 Y

4 g+ b' E, r0 D. d
: z9 C6 n: M! b$ ?8 T8 K競技場之變更
: O6 _5 t6 X; g# Q8 g0 B% k) l生效日期 23-7-2012( G& O. U- m: I9 d4 C# ^

/ a6 w) q/ B) Z9 P, k# |有關競技場近日被指被惡意霸佔惡意掛網等拖延行為 , 現正準備實裝國家分類開放, 如非指定國家不能進入專屬競技場 ,
5 C7 I2 j( Y( l0 A% w詳情請繼續閱讀:
& F4 B3 G" z9 N0 l  d' H  j7 D8 E8 w3 O! C
中央競技場 將列為 拜國專用 (90級以上角色才能進入); u  o4 t5 h5 C% Q) N
堡壘競技場 將列為 傑國專用 (90級以上角色才能進入): ]: O# a9 R. x0 b* v8 T3 b- R
奪石競技場 不受限制, 自由進出
6 I+ o+ S4 o3 e6 B3 B( S3 K
$ ^% \$ G: V! y. ?$ O  C$ Y. a! ~' Y! E+ b7 [6 @2 ]
* 明文規則 *% H+ w! Q# c. p$ `/ Q+ {7 a5 w, h- k
- 惡意霸佔者處分 包括場內比賽人士 刻意 10分鐘以上 無法分出勝負% j/ ]8 q& {# P  g. z6 O# [- t) M
- 霸佔場地控制權 包括有否回應,  霸佔 10分鐘 或以不進行開始競賽者
8 S5 N) T8 F6 V, s/ t違規帳號停權處理+ t5 U) Y( l) i2 J  ], W- ~5 D) s
) T1 P4 J# P$ I# c/ R
/ j3 E' B7 V  {1 A5 q
M2 討論區 © All Rights Reserved.

個人Points:2966   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-8-9 01:30:13

本文章最後由 consiu 於 2012-8-9 01:31 編輯
1 V3 f0 S4 N! z0 ~
wing 發表於 2012-8-8 18:35 ( @$ ~1 b! D! S9 ?$ r
Show time 1 }, E5 ^4 F" q4 u+ b
# F, u. e; m& L
GM前後同一人??A.A哈哈...要GM幫就死死氣
) x+ C2 ?4 a# N- l
我想問張圖代表D咩=.=?4 r1 X9 h! [$ o
果張圖只係 我問完GM 答番佢地既野=.=9 e3 e$ t1 H, m0 b: p8 z
你都真係幾無聊咁樣影完就話 我人前人後一個樣=.=....4 Z$ q; A( i& y
GM 睇完都唔會覺得有D咩=.=....你影就影全集比人睇啦.... : C. j% Y8 v! a8 }8 C$ ^+ V
影D 唔影D....追唔到全集要唔要係個會到重演一次比你影呀^^?
+ t- W: p# T" U& J
) A: |& H# J& C7 P我要睇既係HO TUNG FUNG 大大聲聲話GM 同佢講佢DIU 我地果D呀...=.= 有未姐....
+ {2 @4 p" B7 L5 |0 d# O% ?我唔係好想上尼 睇埋D 廢野言論=.=.....
* {# L8 `. e8 Q6 q* `" S9 k我想食花生呀大佬=.=$ [* c8 `: J8 N" @( U; b
/ |* n2 \: p9 ^- A

個人Points:1626   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-8-8 23:34:34

食花生中 哈哈
5 G- s# n$ U4 X! A都唔知仲有咩好嘈6 n+ S# i  l9 |
侍服器已經變成咁
$ ]1 m/ l+ |' v5 P" o* F. V+ H而家又話要實行方案3 9 q/ a3 W9 G& a
之前又話兩國人數唔平均 點唔會實行方案39 Z8 U% b; x$ Z* a/ B8 A+ \1 S' V# k: F
已家咪又係會實行 又不見為左平均而改東改西 6 t0 a$ |3 H4 k- J; o
以前傑人多個陣 好多方案9 u, w$ V) ^! E' Q
而家又無哂 不要講到真係咁公平啦 # s& }5 Q5 ]8 ?
諗番張banner 都有反感既感覺
+ \: p0 q3 G9 H0 |2 a5 c1 c' K# s5 p! J9 E
5 H8 e0 m4 g2 B- }
4 k) k. n3 o. [+ r; ]  g! p

Comment

consiu  我第一個舉手, 我無叫GM 改任何野呀=.="....拜國既玩家都排都少左上線 唔會無啦啦叫GM改LO=.=  Post on 2012-8-9 01:33

個人Points:662   Rank: 4  高級會員

文章日期:2012-8-8 19:01:26

wow打字達人 佩服佩服2 @2 z$ T; Q) Q8 ^  n8 E! b/ _% _/ p
我做你地心目中既ON9仔又有咩所謂:)

個人Points:7771   Rank: 8Rank: 8  論壇元老

文章日期:2012-8-8 18:45:06

wing 發表於 2012-8-8 18:35 ) l* p9 O& M( f8 m, o
Show time
; G/ h' l: z- [) n+ M
& U' }, i! y& }  R3 x% y7 sGM前後同一人??A.A哈哈...要GM幫就死死氣

/ @* O& Y- ]! z1 G請問死死氣定DIU GM?
. X' A; H. E& V/ t你同TF夾下嘴型WOR T_T
, z* A( M, Y; P7 A. D

文章日期:2012-8-8 18:38:28

oooooooooooo乜依家D 80後變成咁

個人Points:7771   Rank: 8Rank: 8  論壇元老

文章日期:2012-8-8 18:38:01

本文章最後由 八目何停風 於 2012-8-8 18:39 編輯 & g4 Q' @4 k: |1 i' \
! R3 J, U# \7 C/ @2 ]; V
之前就成日話人開25黎睇你地好on9,睇你地俾面你ja on9
$ w0 @% l) T, P4 w* ]原來自己就成日開25睇我地,呢D咪口不對心LOR
3 ~) n$ n. g+ v& K% o' L我地大條道理係開25吹咩,邊似你開左25話人開25ON9# O/ ~0 g7 F0 o9 G
TF你就真係最低能啦
' g) ^6 p" ]% [3 S% G" f% {7 |7 [$ O自己係新方案得益者仲要享度DIUDIUDIU都唔知你係咪人格分裂
9 b( F1 K1 r0 Y  U; T好心你講野一致D啦牆頭草,係咪食錯藥牙# l% s. J  Y+ _# M+ `8 M0 _6 {
最好笑GE唔知邊個4轉都咁廢成日俾人秒,隻YUENYAU 係咁俾人姦(好慘: (  )+ {% j$ I/ _- {6 _0 D7 k
話人真言狗唔識開聖鏡GE?最好笑自己冇技術,人地玩得勁不死就話人毒撚
) I$ g5 X/ _- F1 G* B仲係個女仔來T_T好心你反省下自己技術啦7 k. `# Z7 t; X% G
我知你最唔毒啦,有女讀書勁又踢波
3 W" C$ b' v) ?" N之後成日FF我地打機ge就係毒撚冇女冇學位雙失青年生活不平衡
: B7 o9 m: Y" u% I  y: ?" f你on9架?人地打機你就拉埋現實生活講! y2 X( ^" Z! C5 }! R
享度串人冇大學讀?我想講,我分一粒星, Q- m, |2 x  ?- t1 Z' `/ B9 P
都彈死你啦,我唔好意思令到你自信心受到嚴重打擊t_t
# |0 Q# W( k; X' k我都唔好意思哂一哂命,不過同你呢d人真係唔洗哂,因為太哂氣gg.
. v- m+ T. ^7 n6 x" y2 C1 w何況唔讀大學就係白痴?你咩心態來
) k" y3 Q' Z4 a6 c( j$ Z1 X好過你自以為自己有大學收就覺得自己好q成熟咁+ Y# m6 E" @8 j; H" g- ~
講野自相矛盾----->(拜會)打機勁:毒撚             打機廢: 廢物(rubbish?)
. {6 U. G3 d6 ~2 g* n# \; ~# t                                   (tf本人)打機勁:自己叻仔    打機廢: 唔代表自己廢,何況自己現實生活好滿足
  s+ A1 [4 u$ s3 r) k* t' h* T7 i* n咁你唔好打機啦,陪條女陪多d啦4 J4 C/ M: q. {1 p& m
又唔知自己會俾我一個人清左幾多次,一條毛都hi唔到我t_t
/ m/ k$ @7 Z. |; a3 s/ ?d thief又廢wor (唔想再講TINGFUNG同YUENYAU呢兩隻人,秒得太多了zz)
) ^$ E* H5 X8 j  D: JGM話個ser唔係幾惦因為冇咩kit人,唔代表會汁ser9 K6 V* |# C, ^; L( Z
呢個statement係"無從判斷",好心你讀多10年中文啦T_T(算了,唔想再串你讀書,不過咁簡單ge中文logic都唔識真係要369下)
4 U+ M* D8 k( n! N* I& c& h, E+ ]我地打完迷嘈完又關你咩事7 Y9 a8 W/ X, m
你唔係男人來?你未同過d兄弟鬧交?噢可能你冇咩朋友真係唔知咩係男人浪漫' A6 Y/ y$ ~& y( c5 N
男人浪漫係互diu完,下左淡氣say個sor,又一條好漢,你呢個step係唔知啫
( S& I7 o4 Q9 O% j  b你唔知我地d人有幾熟係咁架啦T_T
! T3 M0 x! h- ]" T0 i0 p- X唔通好似你咩都咁假,咩都要雙面人
7 v+ s. a3 Y: a7 i; X, K9 S至少我地有不滿就講左出黎先,合作要通過磨合先有成果% F# `" ^( q/ |& d
不過睇你都唔明架啦gg唉
* l, l7 m% i7 {$ E3 r5 bin conclusion:所謂的小朋友,唔係以年齡來區別,係以心智成熟程度黎區別, ]- q% X8 `' g) W- N2 n
人都成左年,心智都係小朋友咁,睇你你仲未配做成年人,大把野學牙你
& `" l7 {2 u! O8 s

個人Points:222   Rank: 3Rank: 3  中級會員

文章日期:2012-8-8 18:35:17

Show time ; x1 w3 }8 M8 m) t
Save 2012-8-7 0-14(19).jpg Save 2012-8-7 0-10(18).jpg Save 2012-8-7 4-42(189).jpg Save 2012-8-7 4-41(188).jpg Save 2012-8-7 4-39(187).jpg ( L, w( f4 N8 L& \! A. \' H" `
GM前後同一人??A.A哈哈...要GM幫就死死氣4 R9 g) c! _1 P

Comment

consiu  我想問張圖代表D咩=.=? 果張圖只係 我問完GM 答番佢地既野=.= 你都真係幾無聊咁樣影完就話 我人前人後一個樣=.=.... GM 睇完都唔會覺得有D咩=.=....你影就影全集比人睇啦.... 影D 唔影D....追唔到全集要唔要係  !detail! Reply Post on 2012-8-9 01:30
八目何停風  請問死死氣定DIU GM? 你同TF夾下嘴型WOR T_T  !detail! Reply Post on 2012-8-8 18:45

個人Points:2966   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-8-8 17:17:45

私人多口醒多樣野你知....
# E* B6 M$ ]- |: e有好多人覺得你講野好可恥....走尼同我講你係會到點高調講我地呀嗎...我地知
0 ?8 b5 ?, D3 j5 x返去自己調查下你D 靚啦 ^^
/ i. ]" Y$ Q2 g# ?. O' d2 W6 y話我地咪扮大佬呀嗎... 我知...我地都笑左好耐....
! ]4 s7 T2 T0 k4 w+ `+ j+ n好一個人前人後 2個樣呀TF 雙面荃官仔......唔怪之得關於你既趣聞...日日都聽到...唔洗開25過尼都知...多謝你帶咁多歡樂比我地^^

文章日期:2012-8-8 16:45:26

本文章最後由 consiu 於 2012-8-8 16:53 編輯 3 X! V& B) L( A% R  u1 F
hotingfung 發表於 2012-8-8 12:09
2 ^6 a% b' G+ M5 y9 v3 x9 n% `& U當日JOHNNY的確係傑國到話個SER唔掂
8 X' D: w6 m3 y8 k6 _我地公會好多人都睇到8 Q0 p1 ?. s! c; d* j
你地慢慢留返係到自欺欺人啦
  q1 j& P: o0 D; R& o& D. q: m
佢點講關我Q事咩-.- 都ON9 既-.- 你咁樣講得JOHNNY 咪即係認左你做人地隻應聲虫囉傻仔-.-
" p* ^# G9 {+ D( C1 B2 F1 Y% R你公會有幾多人睇咁又點-.-?
6 ]5 K8 ]- ?6 ?5 z我地要點樣自欺欺先=.=?9 {  G0 L* B2 Q9 p  _3 V  C
我地點樣叫GM 補D迷比我地打呀=.,= TF 你地轉國至今 你仲打多左我地一次打迷 系統有記錄的 又係我屈GM 叫GM 9補比我地=.=? 我地連GM 補唔補已經無所謂.... 都唔覺得補果個大迷係有期.... 大方豪一次比你又點話
5 d6 M- _1 d; @$ F個個4轉晒先勁-.-? 你講緊自己會? 但我覺得你4轉都唔勁得去邊-.-.....你自己同YIN 去比 之前人地4轉你4轉-.-... 你打到咩樣先...其他人有眼睇=.= 我都廢事COMMENT 你-.-) ?: Q3 a/ O/ t1 d! V# r5 L
自己國DIU 自己國 好似唔關你事GA BO=.=.....我地都未講野 你講乜春-.-... 咪係到玩離間啦傻仔=.=
% j, z9 E, x6 T/ f% W0 sTF 你ON99 我唔怪你... 你唔知我同海盜D人熟到一個地步係有大家既WHATAPPS  你就繼續挑撥離間比人笑啦-.-
: {5 Q7 G' n2 C8 ?我地打大迷又關你事 即係你當事在埸啦... 我有權 要求GM 調查一下 你當時係唔係混水摸魚入左尼...你自己咁講同踢爆自己在場啦即係....9 A. K% [: f$ \0 K; Q- r& S+ h
你係無借D意咁做既 你D兄弟就唔會踢爆你係會到同我講你咁做啦=.= 我地又點會無啦啦諗到你借GM 名聲呢D野去唱我地....
! n! T3 ^9 L: b) ]呢D叫做..."若要人不知 除非已莫為"
1 z! W; \# l: o你點叫係你既事... 我唔想理.... 不過你咁講即係代表你有做過呢D舉動去挖人走啦
, \' [) f2 h  Z: u# r# a8 @80後唔一定成熟過你.... 不過你咁講野法就知好多人一定成熟過你....到現在 我有無唱過你個會D衰野? 無LO+ T2 w7 b  G5 s2 M# ~) T5 I  t+ K
我讀大學? 已經畢業啦-.-... 我讀緊MASTER...我驚我MASTER 畢業你YR1 都未讀完=.=唔好講出尼比人笑啦==
9 u; E  s9 X+ }0 C) O$ t' a我打機1D 都唔上心.... 我有好多工作要做GA 叻仔=.= 好似你咁咩 遊手好閒 9UP當秘笈=.=$ P; f! z/ _. Z. W, }0 B
我無係GM 面前唱你 係你自己係主城唱 個SER 就尼汁 比GM 自己睇到=.=....我地成班睇到O左....." `: y6 \; T( d+ g  v0 ^8 g
你估你係邊位 咁得閒唱衰你咩=.= 你唔要面都自己照下鏡啦=.=.....
% |& ]' c; Q* Y8 s! {' P7 a% {我地DIU 佢唔識攪呢個SER=.=? 幾時有DIU 過..? 比證據呀唔該=.=# ~4 s* i* M3 \1 Y# l
我無話你老吹.... 你快D POST 上尼睇下LO 我地都想見識下GM 點講我地..........你咁樣CAP 法即係代表你擺GM 上枱LO& i% M8 d9 S' t6 U7 V% ?; \% {% H9 X
到時我就真係想知.....GM 會睇清楚咩人啦=.=- z1 g: D, X3 @2 E0 P8 H
快快開POST.... 我地等食花生....QQ0 y  ?5 |0 Q- c

文章日期:2012-8-8 12:09:25

當日JOHNNY的確係傑國到話個SER唔掂9 g: |! U3 g& a; s* a# G
我地公會好多人都睇到
# e# ~/ L( c5 P- ]4 c你地慢慢留返係到自欺欺人啦
2 S+ E5 x2 F) _0 C. l4 n! B3 U( I叫GM星期一至星期日 日日都補D大迷俾你地打啦
2 \6 n- }, X: C8 @: c/ ~個個4轉曬先勁呀嘛+ B% [' ]3 G& x8 M$ R* V& u) t7 w* c7 e
廢事好似琴日咁啦
! W$ p7 y5 w% x: k* }3 [) Y; Q' ]自己國diu自己國
3 n' L3 y& A* p0 Q, B5 k話就話齊心打大迷* V1 @9 v% E/ A2 @/ X8 R% K
打完又係咁diuHOLYTHIEF<<<親眼見住yiubrother話要打鳩海盜會- v2 }- i' O. n* _- ~- |
又屌呀SAM<自己會既都diu
2 b, o7 X7 n0 d  u9 z好心你地啦* s& J. N9 [, [
打完俾人汁曬野又唔鋸就唔好用d咁既方法打龍心呀" z6 U* Y$ U' x- c( ^
又話我抹黑
% C' U( C% z2 |  a( _/ x) N借gm名義係到轉國, H8 E3 I' I2 D6 ^3 i
講真啦GM; B6 a1 s# O5 T* ]8 N
如果人地真心覺得依個"拜會"好既- B7 o- \9 B/ I- P4 L( i$ n
有心留係到既! f  ^/ H, b) D) z7 q+ e
我點叫都唔會走啦$ X5 t9 r; [6 z) w. E+ E+ ]
係到話我洗腦1 M( i  U! {/ O! l
以為自己80後就成熟d?
4 L: ]; U, d& B: r讀下大學先啦) n9 b& o: Y4 D6 o. ^
我都廢事同你嘈( K! G+ T% q8 }4 Z
打機打到咁上心. ^7 q7 ^+ D$ P/ h& D8 M& o
抹黑果個係你自己呀
1 [& I9 E$ \; D4 o( Q  S係咁係gm面前唱衰我
- n7 a* q1 @4 a* y9 B4 i6 }唱完又係GM背後diu佢唔識搞個ser
7 M# _$ l, P; }( x又diu佢唔補返大迷俾你
- i% F! A( S  Q1 S) }GM睇清楚依班人啦
5 i6 @6 C' J1 L1 J& {0 Z. Z& C: z. z你唔好話我老吹
5 w. \7 m5 c& {- k$ _/ G% k+ Y佢地diu你既每一句我都cap曬圖6 r) J0 |  V6 j8 M+ d
你想睇既咪同我講囉~

Comment

consiu  佢點講關我Q事咩-.- 都ON9 既-.- 你咁樣講得JOHNNY 咪即係認左你做人地隻應聲虫囉傻仔-.- 你公會有幾多人睇咁又點-.-? 我地要點樣自欺欺先=.=? 我地點樣叫GM 補D迷比我地打呀=.,= TF 你地轉國至今 你仲打多左我地  !detail! Reply Post on 2012-8-8 16:45

M2 討論區 Powered by Discuz! X2.5

GMT+8, 2024-5-30 05:57 , Processed in 0.116949 second(s), 33 queries , Gzip On.