設為首頁收藏本站
1 ...34567891011
Return Post new threads

個人Points:222   Rank: 3Rank: 3  中級會員

文章日期:2012-8-8 18:35:17

Show time
# E& x" w& i# L  o4 x Save 2012-8-7 0-14(19).jpg Save 2012-8-7 0-10(18).jpg Save 2012-8-7 4-42(189).jpg Save 2012-8-7 4-41(188).jpg Save 2012-8-7 4-39(187).jpg
3 U& c. l! n5 v9 nGM前後同一人??A.A哈哈...要GM幫就死死氣- ~4 Z# n( h, D: \8 P

Comment

consiu  我想問張圖代表D咩=.=? 果張圖只係 我問完GM 答番佢地既野=.= 你都真係幾無聊咁樣影完就話 我人前人後一個樣=.=.... GM 睇完都唔會覺得有D咩=.=....你影就影全集比人睇啦.... 影D 唔影D....追唔到全集要唔要係  !detail! Reply Post on 2012-8-9 01:30
八目何停風  請問死死氣定DIU GM? 你同TF夾下嘴型WOR T_T  !detail! Reply Post on 2012-8-8 18:45
M2 討論區 © All Rights Reserved.

個人Points:7771   Rank: 8Rank: 8  論壇元老

文章日期:2012-8-8 18:38:01

本文章最後由 八目何停風 於 2012-8-8 18:39 編輯
5 @5 I8 ^& w7 r# D- h9 {
, j. M5 i( a& P1 K之前就成日話人開25黎睇你地好on9,睇你地俾面你ja on9
  T4 _3 P: V  B& ?! W原來自己就成日開25睇我地,呢D咪口不對心LOR* i/ o. T4 ]% H( ^, |
我地大條道理係開25吹咩,邊似你開左25話人開25ON9
) g( V5 B! k( A/ c: T9 }TF你就真係最低能啦( m0 D  a! B9 W$ d6 ^7 }( W4 P
自己係新方案得益者仲要享度DIUDIUDIU都唔知你係咪人格分裂
, F' {0 ^# G2 V1 ]& o好心你講野一致D啦牆頭草,係咪食錯藥牙4 B2 D/ i. F. v. M' B6 s6 W( Z
最好笑GE唔知邊個4轉都咁廢成日俾人秒,隻YUENYAU 係咁俾人姦(好慘: (  )) T& A1 C1 b4 q) P, p+ G, ^
話人真言狗唔識開聖鏡GE?最好笑自己冇技術,人地玩得勁不死就話人毒撚8 b+ Z4 K- {8 k2 [! @; i0 c
仲係個女仔來T_T好心你反省下自己技術啦- r' _( c9 i4 K# z8 b
我知你最唔毒啦,有女讀書勁又踢波
5 O4 z2 `( V  o7 p0 o" q' p之後成日FF我地打機ge就係毒撚冇女冇學位雙失青年生活不平衡9 u+ A+ E) z1 k
你on9架?人地打機你就拉埋現實生活講
1 E; s, z* K+ `& i+ b% k6 X5 N$ q享度串人冇大學讀?我想講,我分一粒星+ d2 L! o7 F1 Q, |) h4 n* w; R$ M. j
都彈死你啦,我唔好意思令到你自信心受到嚴重打擊t_t
5 I; Y/ Q3 y) ~, ^8 [6 Y我都唔好意思哂一哂命,不過同你呢d人真係唔洗哂,因為太哂氣gg.
, ^( ~3 q# Q3 X! k何況唔讀大學就係白痴?你咩心態來
0 Z9 {% m0 N( Q8 j  w  X1 n. b好過你自以為自己有大學收就覺得自己好q成熟咁, n' l5 s$ x8 d% g% ]: O. ~$ `4 X
講野自相矛盾----->(拜會)打機勁:毒撚             打機廢: 廢物(rubbish?)
% b2 y* H' g1 l2 X! B% _" M                                   (tf本人)打機勁:自己叻仔    打機廢: 唔代表自己廢,何況自己現實生活好滿足
& Y, x, G: ~, A1 D4 T' H* _; K- Y咁你唔好打機啦,陪條女陪多d啦
1 Y& o3 E7 K# C* _又唔知自己會俾我一個人清左幾多次,一條毛都hi唔到我t_t5 K! F9 H$ Q. L
d thief又廢wor (唔想再講TINGFUNG同YUENYAU呢兩隻人,秒得太多了zz)* l4 t+ q/ r  P6 d( I
GM話個ser唔係幾惦因為冇咩kit人,唔代表會汁ser. k  E% B: H  E3 `% H3 C! v, P
呢個statement係"無從判斷",好心你讀多10年中文啦T_T(算了,唔想再串你讀書,不過咁簡單ge中文logic都唔識真係要369下)( z% ~- Z: v' O4 e! m6 u0 H/ K
我地打完迷嘈完又關你咩事9 |! ]/ ?4 y$ A& m- v' Y
你唔係男人來?你未同過d兄弟鬧交?噢可能你冇咩朋友真係唔知咩係男人浪漫) X0 F& w4 k( d% R
男人浪漫係互diu完,下左淡氣say個sor,又一條好漢,你呢個step係唔知啫
! x, h, `2 I3 Q0 a6 c  a你唔知我地d人有幾熟係咁架啦T_T  @4 t3 }4 w1 ]3 a$ p! |8 k
唔通好似你咩都咁假,咩都要雙面人
& o# M' J2 v, d* C' [, u8 K4 B5 B, P至少我地有不滿就講左出黎先,合作要通過磨合先有成果
1 Y$ B3 F0 c9 u! U, b+ i  n不過睇你都唔明架啦gg唉
- B( x+ m! q& k' E- a  A" P) ~in conclusion:所謂的小朋友,唔係以年齡來區別,係以心智成熟程度黎區別
, s7 h5 `' v5 _1 w5 i2 x人都成左年,心智都係小朋友咁,睇你你仲未配做成年人,大把野學牙你. a* e9 I; A0 X! K. `9 N& A. D# N

個人Points:662   Rank: 4  高級會員

文章日期:2012-8-8 18:38:28

oooooooooooo乜依家D 80後變成咁

個人Points:7771   Rank: 8Rank: 8  論壇元老

文章日期:2012-8-8 18:45:06

wing 發表於 2012-8-8 18:35 & z; @  x. d: G8 {1 t8 |+ @0 ~
Show time : V6 q8 `+ \$ u, @$ P7 ^

' v, h/ e" c( U0 V7 cGM前後同一人??A.A哈哈...要GM幫就死死氣

9 P1 u- z4 o; ?3 w- p請問死死氣定DIU GM?
( ~' @; O) P/ m& p  C你同TF夾下嘴型WOR T_T
$ U1 `  x% r* `5 e

個人Points:662   Rank: 4  高級會員

文章日期:2012-8-8 19:01:26

wow打字達人 佩服佩服
, l0 n; J5 A* i4 m7 ]我做你地心目中既ON9仔又有咩所謂:)

個人Points:1626   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-8-8 23:34:34

食花生中 哈哈 7 E, q9 r1 ]' S2 h
都唔知仲有咩好嘈+ t, w2 m  _) G5 |
侍服器已經變成咁
4 G, X3 d6 d! @) n. J& e1 @( ]而家又話要實行方案3
( t% Y; G) @+ g9 p1 y- g之前又話兩國人數唔平均 點唔會實行方案3
; }  _& q. [8 @6 t6 V已家咪又係會實行 又不見為左平均而改東改西
! `& U) L8 G; G6 l9 L$ _) E5 ]以前傑人多個陣 好多方案! |# w2 V+ {$ d5 ?- a
而家又無哂 不要講到真係咁公平啦 ) }# p0 x) Z8 u) \: ?; o# C1 [$ Z
諗番張banner 都有反感既感覺  A+ k! S! e5 P5 `

; J" E6 S$ s" k* p* [
5 a" P- z& ]& Q
* W0 f7 C% p$ p: v  Q

Comment

consiu  我第一個舉手, 我無叫GM 改任何野呀=.="....拜國既玩家都排都少左上線 唔會無啦啦叫GM改LO=.=  Post on 2012-8-9 01:33

個人Points:2934   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-8-9 01:30:13

本文章最後由 consiu 於 2012-8-9 01:31 編輯 3 H2 N7 {& X- r
wing 發表於 2012-8-8 18:35 0 e. Q$ x! H; K, n5 P2 }, k
Show time
7 r  s. f3 q/ S: m
6 M: v: e9 i. S) a0 H" y3 oGM前後同一人??A.A哈哈...要GM幫就死死氣

~8 S5 c4 j- o" ~我想問張圖代表D咩=.=?
# f4 b3 f" F: O; F果張圖只係 我問完GM 答番佢地既野=.=
7 _+ q4 s* }; @8 c你都真係幾無聊咁樣影完就話 我人前人後一個樣=.=....
% o* Y5 T) J& K( j" r. }, zGM 睇完都唔會覺得有D咩=.=....你影就影全集比人睇啦....
6 S: A0 j; T! {$ H影D 唔影D....追唔到全集要唔要係個會到重演一次比你影呀^^?, P- b5 }8 n$ g4 P
+ M0 G, K8 p% y- D6 R, c5 I+ W
我要睇既係HO TUNG FUNG 大大聲聲話GM 同佢講佢DIU 我地果D呀...=.= 有未姐....' K* V3 E" k. B
我唔係好想上尼 睇埋D 廢野言論=.=.....5 v8 L3 [6 z, p# H( D
我想食花生呀大佬=.=
. h9 z7 @, ~# B; L# R$ @4 f
9 H0 E8 z5 w' J
1 ...34567891011
Return Post new threads

M2 討論區 Powered by Discuz! X2.5

GMT+8, 2024-5-19 10:41 , Processed in 0.115043 second(s), 30 queries , Gzip On.