設為首頁收藏本站
1 ...34567891011
Return Post new threads

個人Points:222   Rank: 3Rank: 3  中級會員

文章日期:2012-8-8 18:35:17

Show time * a5 @0 K3 D: j% @/ ]( \" r* B* Y2 s
Save 2012-8-7 0-14(19).jpg Save 2012-8-7 0-10(18).jpg Save 2012-8-7 4-42(189).jpg Save 2012-8-7 4-41(188).jpg Save 2012-8-7 4-39(187).jpg
! N( T7 Y0 K0 S4 y/ QGM前後同一人??A.A哈哈...要GM幫就死死氣
, {1 n; W. a! O9 A$ q, E

Comment

consiu  我想問張圖代表D咩=.=? 果張圖只係 我問完GM 答番佢地既野=.= 你都真係幾無聊咁樣影完就話 我人前人後一個樣=.=.... GM 睇完都唔會覺得有D咩=.=....你影就影全集比人睇啦.... 影D 唔影D....追唔到全集要唔要係  !detail! Reply Post on 2012-8-9 01:30
八目何停風  請問死死氣定DIU GM? 你同TF夾下嘴型WOR T_T  !detail! Reply Post on 2012-8-8 18:45
M2 討論區 © All Rights Reserved.

個人Points:7771   Rank: 8Rank: 8  論壇元老

文章日期:2012-8-8 18:38:01

本文章最後由 八目何停風 於 2012-8-8 18:39 編輯 + A" t$ r- Q2 t% i$ I

$ R1 X! ~  M2 _5 e% }& F# H之前就成日話人開25黎睇你地好on9,睇你地俾面你ja on9
0 F0 `3 H* C, f# r; p4 b原來自己就成日開25睇我地,呢D咪口不對心LOR# L' T% o8 y) F  z) N; V4 I
我地大條道理係開25吹咩,邊似你開左25話人開25ON9
$ d. c* X- G8 Y3 a: N6 l$ YTF你就真係最低能啦
3 g. a' J6 J* c8 W自己係新方案得益者仲要享度DIUDIUDIU都唔知你係咪人格分裂
  P. q* M' y9 \3 X好心你講野一致D啦牆頭草,係咪食錯藥牙3 E: \, q- l6 O" l) i
最好笑GE唔知邊個4轉都咁廢成日俾人秒,隻YUENYAU 係咁俾人姦(好慘: (  )
; k1 Z" q+ t& l4 \6 v話人真言狗唔識開聖鏡GE?最好笑自己冇技術,人地玩得勁不死就話人毒撚
) p1 M+ E' d" E( c仲係個女仔來T_T好心你反省下自己技術啦5 {! t( V7 p8 x0 a2 G
我知你最唔毒啦,有女讀書勁又踢波
' i* q: W  C+ t3 [* D" C之後成日FF我地打機ge就係毒撚冇女冇學位雙失青年生活不平衡% C, E3 [* Z) T2 F  K' ~
你on9架?人地打機你就拉埋現實生活講& U. U; {& r% V( |" y5 ^3 d
享度串人冇大學讀?我想講,我分一粒星$ w( e, G9 T% ^. z: E& R$ b
都彈死你啦,我唔好意思令到你自信心受到嚴重打擊t_t
6 H. B/ y" |8 r( X6 y% i我都唔好意思哂一哂命,不過同你呢d人真係唔洗哂,因為太哂氣gg.
8 J' d) Y+ |/ k3 o何況唔讀大學就係白痴?你咩心態來
  E: n3 @6 o" V4 y" h, K好過你自以為自己有大學收就覺得自己好q成熟咁
+ z/ O5 v8 j; t; @( m8 @: c* X講野自相矛盾----->(拜會)打機勁:毒撚             打機廢: 廢物(rubbish?)4 K& a( w" W0 ]" I
                                   (tf本人)打機勁:自己叻仔    打機廢: 唔代表自己廢,何況自己現實生活好滿足/ z+ n) t+ D' {; P
咁你唔好打機啦,陪條女陪多d啦& q7 O# f1 A) B* g( R" `8 {+ U
又唔知自己會俾我一個人清左幾多次,一條毛都hi唔到我t_t
3 Q" D! _0 R  ^! ud thief又廢wor (唔想再講TINGFUNG同YUENYAU呢兩隻人,秒得太多了zz)+ [4 _7 P& ]8 c6 u9 r4 _) }. C$ X# L
GM話個ser唔係幾惦因為冇咩kit人,唔代表會汁ser# ^; \- g$ ]: O  V4 Y3 ?" a! t$ p
呢個statement係"無從判斷",好心你讀多10年中文啦T_T(算了,唔想再串你讀書,不過咁簡單ge中文logic都唔識真係要369下)
) U' O5 p/ V: }$ Z  |我地打完迷嘈完又關你咩事
. A/ v% ]. x8 w: d你唔係男人來?你未同過d兄弟鬧交?噢可能你冇咩朋友真係唔知咩係男人浪漫
6 q  |8 x* @& M3 n) l1 [男人浪漫係互diu完,下左淡氣say個sor,又一條好漢,你呢個step係唔知啫7 j# b) V' H! p* R: L
你唔知我地d人有幾熟係咁架啦T_T5 ]8 g. S2 E) l9 W7 \5 x; c
唔通好似你咩都咁假,咩都要雙面人
) o0 t* b( Z4 h% M" \$ a1 v至少我地有不滿就講左出黎先,合作要通過磨合先有成果
/ c8 {9 A  F- k4 m! _不過睇你都唔明架啦gg唉! x# b2 _. a9 H. J8 _
in conclusion:所謂的小朋友,唔係以年齡來區別,係以心智成熟程度黎區別+ N) e1 x7 ^# t& T, m1 R# |6 u) \9 i
人都成左年,心智都係小朋友咁,睇你你仲未配做成年人,大把野學牙你  b! X3 i! T2 E' e

個人Points:662   Rank: 4  高級會員

文章日期:2012-8-8 18:38:28

oooooooooooo乜依家D 80後變成咁

個人Points:7771   Rank: 8Rank: 8  論壇元老

文章日期:2012-8-8 18:45:06

wing 發表於 2012-8-8 18:35
8 {) t: r1 S% I' ~0 a2 CShow time
  x, ?& J' {- `4 V% f: j% i5 G, V, f2 |3 `$ O; x
GM前後同一人??A.A哈哈...要GM幫就死死氣

& G+ L+ t# ~5 k- i請問死死氣定DIU GM?4 {) b9 ]0 K0 O# f; x2 W
你同TF夾下嘴型WOR T_T; y/ V+ W8 _$ R7 u6 F9 V

個人Points:662   Rank: 4  高級會員

文章日期:2012-8-8 19:01:26

wow打字達人 佩服佩服( r  D0 Q' X$ b$ j5 ^. B, i6 f
我做你地心目中既ON9仔又有咩所謂:)

個人Points:1626   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-8-8 23:34:34

食花生中 哈哈
4 w6 G% ~4 v9 p. `都唔知仲有咩好嘈
3 W# B" M9 ?" K3 t  D& ?' H% v7 ~侍服器已經變成咁
  J8 {+ A; ^' ^9 ]8 x, C% {而家又話要實行方案3
: j: g; h- I6 B8 `5 a- w之前又話兩國人數唔平均 點唔會實行方案3
2 T. q% U' ~8 ?! }已家咪又係會實行 又不見為左平均而改東改西
4 j2 O+ }2 }/ |: Q* h: @( Q( Q' m以前傑人多個陣 好多方案. @# z/ e# s5 C2 o
而家又無哂 不要講到真係咁公平啦 3 ^- M, m% F4 [+ z7 K
諗番張banner 都有反感既感覺0 S, j) S# h+ v. e
& z9 _0 a6 x  m( U; b+ T
5 b3 \$ t7 y9 s* ]1 r

* S  X* `; x5 [/ }) H1 r

Comment

consiu  我第一個舉手, 我無叫GM 改任何野呀=.="....拜國既玩家都排都少左上線 唔會無啦啦叫GM改LO=.=  Post on 2012-8-9 01:33

個人Points:2940   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-8-9 01:30:13

本文章最後由 consiu 於 2012-8-9 01:31 編輯 : o; t2 n. C' W  F9 I: O& x3 q. T
wing 發表於 2012-8-8 18:35
! u1 g* F+ t6 i& r5 LShow time
8 G# B# ^; V1 v; `
+ G; ^) k( j1 k% t9 uGM前後同一人??A.A哈哈...要GM幫就死死氣

2 g1 I# f3 i( c% i我想問張圖代表D咩=.=?: W* |, S# N' z: S
果張圖只係 我問完GM 答番佢地既野=.=3 d5 S+ p6 y1 R/ M* h
你都真係幾無聊咁樣影完就話 我人前人後一個樣=.=....
, J' O; e2 K0 A! T7 {+ z& zGM 睇完都唔會覺得有D咩=.=....你影就影全集比人睇啦.... 1 P8 I$ X. @# R0 b" B% n: d
影D 唔影D....追唔到全集要唔要係個會到重演一次比你影呀^^?9 k* p( h4 F. O2 S6 ?, Y: V

) m; o% T4 p/ l- K- ~. G0 {我要睇既係HO TUNG FUNG 大大聲聲話GM 同佢講佢DIU 我地果D呀...=.= 有未姐....
9 N0 |- _, d8 Q1 X& u我唔係好想上尼 睇埋D 廢野言論=.=.....
2 z9 H( W. _" d2 Q5 F; A我想食花生呀大佬=.=
9 ~6 u# o2 |+ t$ X$ q6 _
+ }+ H) t$ F/ X' N# J3 M) b
1 ...34567891011
Return Post new threads

M2 討論區 Powered by Discuz! X2.5

GMT+8, 2024-5-20 00:02 , Processed in 0.103797 second(s), 26 queries , Gzip On.