設為首頁收藏本站
1 ...34567891011
Return Post new threads

個人Points:222   Rank: 3Rank: 3  中級會員

文章日期:2012-8-8 18:35:17

Show time & b" c, t$ x" ^# m; x
Save 2012-8-7 0-14(19).jpg Save 2012-8-7 0-10(18).jpg Save 2012-8-7 4-42(189).jpg Save 2012-8-7 4-41(188).jpg Save 2012-8-7 4-39(187).jpg , W2 M, i# W; L: A9 g9 @* b# T$ s2 S# @
GM前後同一人??A.A哈哈...要GM幫就死死氣* v: \" i" w- H" m! e# M

Comment

consiu  我想問張圖代表D咩=.=? 果張圖只係 我問完GM 答番佢地既野=.= 你都真係幾無聊咁樣影完就話 我人前人後一個樣=.=.... GM 睇完都唔會覺得有D咩=.=....你影就影全集比人睇啦.... 影D 唔影D....追唔到全集要唔要係  !detail! Reply Post on 2012-8-9 01:30
八目何停風  請問死死氣定DIU GM? 你同TF夾下嘴型WOR T_T  !detail! Reply Post on 2012-8-8 18:45
M2 討論區 © All Rights Reserved.

個人Points:7771   Rank: 8Rank: 8  論壇元老

文章日期:2012-8-8 18:38:01

本文章最後由 八目何停風 於 2012-8-8 18:39 編輯 ) k! J$ J2 k# C! {5 G
- n# p' Z* y/ q! m) y% V' S& {0 |& X
之前就成日話人開25黎睇你地好on9,睇你地俾面你ja on9! V* m- |2 e8 D/ {" a1 _
原來自己就成日開25睇我地,呢D咪口不對心LOR5 y' z' S# B  T  ~
我地大條道理係開25吹咩,邊似你開左25話人開25ON9' U/ C4 K& M# d1 y$ [0 J
TF你就真係最低能啦7 B: [0 M( P' |3 t( v8 n! C8 W, [- e
自己係新方案得益者仲要享度DIUDIUDIU都唔知你係咪人格分裂
7 ~5 Q$ h9 s6 M. [1 i好心你講野一致D啦牆頭草,係咪食錯藥牙
6 S0 n( v% y& S最好笑GE唔知邊個4轉都咁廢成日俾人秒,隻YUENYAU 係咁俾人姦(好慘: (  )0 E" S, m- P: l# [6 H0 G+ r
話人真言狗唔識開聖鏡GE?最好笑自己冇技術,人地玩得勁不死就話人毒撚
0 j3 `$ u/ b* V- ?+ l9 h* a4 X仲係個女仔來T_T好心你反省下自己技術啦5 v7 Y# U# I/ V5 D2 T" a
我知你最唔毒啦,有女讀書勁又踢波
) [5 i* x3 p% O. \" w之後成日FF我地打機ge就係毒撚冇女冇學位雙失青年生活不平衡
5 P' J% {# D, y: x0 U) E) l* z你on9架?人地打機你就拉埋現實生活講
4 ]2 d5 {6 G: e4 u, A享度串人冇大學讀?我想講,我分一粒星
3 u" K  B' u2 x都彈死你啦,我唔好意思令到你自信心受到嚴重打擊t_t
  [! Q' k0 i( i0 w我都唔好意思哂一哂命,不過同你呢d人真係唔洗哂,因為太哂氣gg.4 x2 ?- F- w; `# C$ w# D: G/ _6 F2 s
何況唔讀大學就係白痴?你咩心態來+ W% ^5 Q" y0 r( L1 I
好過你自以為自己有大學收就覺得自己好q成熟咁% D0 S* ~6 [% H5 k
講野自相矛盾----->(拜會)打機勁:毒撚             打機廢: 廢物(rubbish?)
4 |/ k% ~* e  G9 k) v. a! p                                   (tf本人)打機勁:自己叻仔    打機廢: 唔代表自己廢,何況自己現實生活好滿足
" L! b" n8 K/ g# z! M咁你唔好打機啦,陪條女陪多d啦
  o, t9 Z# m" m3 J. U8 j$ I又唔知自己會俾我一個人清左幾多次,一條毛都hi唔到我t_t
. M5 {6 n+ u: M0 H/ Z* H( k1 Cd thief又廢wor (唔想再講TINGFUNG同YUENYAU呢兩隻人,秒得太多了zz)
. D3 W+ e" o2 y3 t5 {1 WGM話個ser唔係幾惦因為冇咩kit人,唔代表會汁ser
1 S( f# z3 @. h$ a- w6 h2 c# T- N呢個statement係"無從判斷",好心你讀多10年中文啦T_T(算了,唔想再串你讀書,不過咁簡單ge中文logic都唔識真係要369下)7 e* Y* `0 C+ Y9 f! {
我地打完迷嘈完又關你咩事
& ]4 x* H/ z( Z4 E你唔係男人來?你未同過d兄弟鬧交?噢可能你冇咩朋友真係唔知咩係男人浪漫
0 w+ H0 M, B1 Y! y8 C男人浪漫係互diu完,下左淡氣say個sor,又一條好漢,你呢個step係唔知啫" n; y. C, U$ g; `1 d
你唔知我地d人有幾熟係咁架啦T_T  f. w" c" w) e7 f
唔通好似你咩都咁假,咩都要雙面人
8 e8 H9 C/ r" G至少我地有不滿就講左出黎先,合作要通過磨合先有成果) O$ A; [# ?0 z0 I! Z- \' h
不過睇你都唔明架啦gg唉
, m( t' Q& @9 F& nin conclusion:所謂的小朋友,唔係以年齡來區別,係以心智成熟程度黎區別: r5 x% S' v# T2 M6 X, P
人都成左年,心智都係小朋友咁,睇你你仲未配做成年人,大把野學牙你- y; p' ^; d( V+ V/ Y

個人Points:662   Rank: 4  高級會員

文章日期:2012-8-8 18:38:28

oooooooooooo乜依家D 80後變成咁

個人Points:7771   Rank: 8Rank: 8  論壇元老

文章日期:2012-8-8 18:45:06

wing 發表於 2012-8-8 18:35 7 Z- |; |& ]) X  h
Show time + p5 l3 Q) C! h
6 \) M2 H2 O# m6 Q" E2 d
GM前後同一人??A.A哈哈...要GM幫就死死氣
0 |: y' S: r) m) J6 Z3 l
請問死死氣定DIU GM?: ]6 ?& I0 x) c; ]# \
你同TF夾下嘴型WOR T_T
) e$ m  R+ \+ e5 @+ y8 @

個人Points:662   Rank: 4  高級會員

文章日期:2012-8-8 19:01:26

wow打字達人 佩服佩服
( J4 b7 A& X/ N4 V) L0 O8 ?, T  s) A我做你地心目中既ON9仔又有咩所謂:)

個人Points:1626   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-8-8 23:34:34

食花生中 哈哈
+ s. Y: E$ |4 l都唔知仲有咩好嘈  l4 E2 r3 B* F3 }# Z  h: J7 H8 {
侍服器已經變成咁 2 X0 X, T# P* \2 u9 {
而家又話要實行方案3 2 g- P0 j" Q" e
之前又話兩國人數唔平均 點唔會實行方案3
5 I9 ]3 Y3 C3 p( {0 N已家咪又係會實行 又不見為左平均而改東改西
! K) _4 ?& X" t3 g2 z% f以前傑人多個陣 好多方案! @6 P$ c  R) |4 H2 L
而家又無哂 不要講到真係咁公平啦
6 s3 n5 ~. X# Q% t諗番張banner 都有反感既感覺
6 b  S. ]. x$ a1 G1 y
  a1 H9 h% ^8 w7 U- ^& v+ K: q: @3 A7 x. I  y# n: C+ i7 D& A# Q
9 \5 g3 \, @4 [# M0 ~

Comment

consiu  我第一個舉手, 我無叫GM 改任何野呀=.="....拜國既玩家都排都少左上線 唔會無啦啦叫GM改LO=.=  Post on 2012-8-9 01:33

個人Points:2940   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-8-9 01:30:13

本文章最後由 consiu 於 2012-8-9 01:31 編輯
/ s+ [7 ]; b: [% \; D: {! s- F) X. ~
wing 發表於 2012-8-8 18:35 # i% }( G( {( q- D. o( `/ Q; x
Show time 6 e5 j3 K# v! X1 v; w* [- [

, C8 w/ _8 a2 K$ o) D5 tGM前後同一人??A.A哈哈...要GM幫就死死氣

0 O4 C1 ~1 V. ~9 f2 m我想問張圖代表D咩=.=?  y2 f7 u; E9 ~+ ~4 g
果張圖只係 我問完GM 答番佢地既野=.=
5 V- e& E! Y% b你都真係幾無聊咁樣影完就話 我人前人後一個樣=.=....
8 e% r- L! x" n* w8 dGM 睇完都唔會覺得有D咩=.=....你影就影全集比人睇啦....
/ o2 N5 G7 Y; C* [6 B& `- Q3 s影D 唔影D....追唔到全集要唔要係個會到重演一次比你影呀^^?
& {2 T1 k  K8 B) X
) x; q* F6 `6 ?4 [9 f/ ]我要睇既係HO TUNG FUNG 大大聲聲話GM 同佢講佢DIU 我地果D呀...=.= 有未姐....
- j' R" I, n( t7 o我唔係好想上尼 睇埋D 廢野言論=.=.....1 T( J6 p7 w' O# _/ X( N  X
我想食花生呀大佬=.=
/ l' x) f" N2 `2 S7 r5 W5 A+ k, @9 q. l3 V+ ]+ v
1 ...34567891011
Return Post new threads

M2 討論區 Powered by Discuz! X2.5

GMT+8, 2024-5-19 23:35 , Processed in 0.091052 second(s), 26 queries , Gzip On.