設為首頁收藏本站
1 ...34567891011Next
Return Post new threads

個人Points:662   Rank: 4  高級會員

文章日期:2012-8-7 00:58:17

算啦人地咁強陣容
$ {' e& ?# M1 S8 W入到去都係打到龍心回左4次血就俾人滅撚左團T_T
; F8 e+ y& |" F# H/ y2 F  m. b9 C好慘呀
M2 討論區 © All Rights Reserved.

個人Points:84327   Rank: 9Rank: 9Rank: 9  管理員

文章日期:2012-8-7 01:08:28

方案 3 不會實施! 因為人數已不平衡! 無需實施!
8 e& O! p. w) d3 V不過有圖有實相, 當然會停權!

文章日期:2012-8-7 01:16:05

英明~~~~~~

文章日期:2012-8-7 01:44:03

仲有opower 喬巴醫生 蒙奇D路飛

Save 2012-8-6 22-42(164).jpg (163.04 KB, Downloads: 397)

Save 2012-8-6 22-42(164).jpg

Save 2012-8-6 22-42(161).jpg (175.35 KB, Downloads: 390)

Save 2012-8-6 22-42(161).jpg

個人Points:2940   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-8-7 12:22:07

WOW.... 上FOURUM 食花生好睇過入GAME玩
* K! V8 _' O2 R. D8 i6 k. L9 K比人洗腦的小人物 又上來發放笑鳥.../ u0 X# _% O5 y
幾時吹個風話SERVER 比原子彈炸散左呀?
* U6 }5 D2 E: e; C- ~; A, D比番多少獨立思維啦 上面果幾位-.-

個人Points:2940   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-8-7 12:28:52

wing 發表於 2012-8-6 22:56 / N4 A5 U8 j& K+ H. K# W
我都想睇下GM點處理A.A
& g8 S  o2 u1 C) B& L# xGM上次先聽佢地意見,搞到SERVER冇人A.A1 ]2 Y4 Z2 H' h1 h0 k  }2 ^9 ?
E+又俾佢地玩一獲A.A

7 }. y% s! u7 G# J0 M; c/ [. @  JE+ 呢個PLAN 唔係我地傾出尼.........你有得影相停人權=.=?
( @$ R2 \0 ]$ H5 \) e自己係到爽YY? 你地有得自己去打迷官?( r& a7 L9 H' I3 e" T, V: p
唔好玩啦-.-...比人洗腦 淪為他人的寵物有咩要同你講-.-?
5 O& D- F& b% o- @2 O) P自己係計劃既得益者仲可以出聲係到嘈-.- 比其他花生友係到暗笑你地唔知-.-.....
4 b, x7 X2 c- }話人唔用腦去盲攪...你都真係幾有腦WO

個人Points:2143   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-8-8 01:40:26

周圍同人講話gm同佢講個服就關+ _  \* t* _+ i- z& \
Hotingfung哩個人真係鳩up當秘
; K  _* X9 `7 q" E* b/ \% J8 I又要屈得就屈! h' n6 |: q! N$ m! |  [# \
打個機都要日日講大話! l  f: [# @+ S* j# N2 D! v) b* M
鳩吹 抹黑 咩都做齊/ Z# e  v3 a7 h' a, H* g
乜而加小朋友已經變成咁
: y# A$ J$ |- c& b0 h90後 ah ah good

文章日期:2012-8-8 12:09:25

當日JOHNNY的確係傑國到話個SER唔掂: B& j, ?- v- C7 u
我地公會好多人都睇到
) h6 v5 G. `6 H+ e8 }( K0 H- e) h" z你地慢慢留返係到自欺欺人啦
3 u% y4 d$ o' g3 m7 o. G叫GM星期一至星期日 日日都補D大迷俾你地打啦- P' |- m* X% b1 _
個個4轉曬先勁呀嘛
7 M2 V5 ]/ r$ g) i: @# F% A7 y廢事好似琴日咁啦" C2 x: w- j9 _* C# \/ B/ V
自己國diu自己國
1 ^( p' {+ x* B# W話就話齊心打大迷9 {- j' b5 h4 r* N8 Z/ E! S' `+ v
打完又係咁diuHOLYTHIEF<<<親眼見住yiubrother話要打鳩海盜會# v8 N0 @$ k% t: c4 z
又屌呀SAM<自己會既都diu. c+ p5 S$ Q) Z4 o- |
好心你地啦
# k" T0 e& J" i/ e& j2 o打完俾人汁曬野又唔鋸就唔好用d咁既方法打龍心呀' X' e" K) ~5 q
又話我抹黑
: K' U- t3 u4 A& G借gm名義係到轉國
0 F6 A1 E3 j) c% S  ?& ?" o講真啦GM) W9 c4 l, E+ _. e: N9 J
如果人地真心覺得依個"拜會"好既
; X, r7 S( }- t$ u6 \有心留係到既
" C; e6 |7 i1 L& I! X. d6 |我點叫都唔會走啦
: f. W: w+ `- Y係到話我洗腦/ B. `/ [8 F/ t- {9 M$ f, S
以為自己80後就成熟d?! Q; y" U2 q4 h2 \
讀下大學先啦7 Q0 o! N" p9 r! `# Q, ^
我都廢事同你嘈
% ]% ~- }/ T& r& o打機打到咁上心3 X6 H6 V7 G* ^% r- k
抹黑果個係你自己呀
2 ]0 Q/ i, y' Z3 z# C" t係咁係gm面前唱衰我! e- y' U) d- |0 y
唱完又係GM背後diu佢唔識搞個ser
' L" x, s3 H" F  a1 a6 F又diu佢唔補返大迷俾你
/ ?9 m7 ^) F4 s/ O& ?GM睇清楚依班人啦
3 A5 k2 s, m7 [0 G$ z你唔好話我老吹
( e/ E0 H& A9 ~/ X3 [2 D佢地diu你既每一句我都cap曬圖
. l3 R+ w9 M  r6 d9 [9 Q# P  h你想睇既咪同我講囉~

Comment

consiu  佢點講關我Q事咩-.- 都ON9 既-.- 你咁樣講得JOHNNY 咪即係認左你做人地隻應聲虫囉傻仔-.- 你公會有幾多人睇咁又點-.-? 我地要點樣自欺欺先=.=? 我地點樣叫GM 補D迷比我地打呀=.,= TF 你地轉國至今 你仲打多左我地  !detail! Reply Post on 2012-8-8 16:45

文章日期:2012-8-8 16:45:26

本文章最後由 consiu 於 2012-8-8 16:53 編輯 / J/ f6 q* s* q2 K- M
hotingfung 發表於 2012-8-8 12:09
# J' S: K. e5 N+ r當日JOHNNY的確係傑國到話個SER唔掂
# |) ]0 O8 H; w. |% u) I* e我地公會好多人都睇到: b- a% n" p* p" V# w2 N, L1 r
你地慢慢留返係到自欺欺人啦

$ {/ @; m9 O9 e& L3 T+ I" o佢點講關我Q事咩-.- 都ON9 既-.- 你咁樣講得JOHNNY 咪即係認左你做人地隻應聲虫囉傻仔-.-) [! c% T! H$ W' `% k0 L
你公會有幾多人睇咁又點-.-?- Y6 G9 j8 a1 e, j3 Z4 w% E  I
我地要點樣自欺欺先=.=?
: w9 n- H. ~3 ^9 `我地點樣叫GM 補D迷比我地打呀=.,= TF 你地轉國至今 你仲打多左我地一次打迷 系統有記錄的 又係我屈GM 叫GM 9補比我地=.=? 我地連GM 補唔補已經無所謂.... 都唔覺得補果個大迷係有期.... 大方豪一次比你又點話
; S- F2 y" {9 \' V4 F5 v% f) u個個4轉晒先勁-.-? 你講緊自己會? 但我覺得你4轉都唔勁得去邊-.-.....你自己同YIN 去比 之前人地4轉你4轉-.-... 你打到咩樣先...其他人有眼睇=.= 我都廢事COMMENT 你-.-
0 p- p9 f$ q1 G# F, L自己國DIU 自己國 好似唔關你事GA BO=.=.....我地都未講野 你講乜春-.-... 咪係到玩離間啦傻仔=.=
$ Y: v9 B: l6 {* O4 `/ ITF 你ON99 我唔怪你... 你唔知我同海盜D人熟到一個地步係有大家既WHATAPPS  你就繼續挑撥離間比人笑啦-.-
9 Y+ b  q" R* l6 X. c$ `& d% z7 X我地打大迷又關你事 即係你當事在埸啦... 我有權 要求GM 調查一下 你當時係唔係混水摸魚入左尼...你自己咁講同踢爆自己在場啦即係....
' X) |8 z. P& B% ~. B你係無借D意咁做既 你D兄弟就唔會踢爆你係會到同我講你咁做啦=.= 我地又點會無啦啦諗到你借GM 名聲呢D野去唱我地....
: g) K/ M/ P2 D7 c# F呢D叫做..."若要人不知 除非已莫為"
3 y& e: Y8 \) i2 E( c; z你點叫係你既事... 我唔想理.... 不過你咁講即係代表你有做過呢D舉動去挖人走啦
! m4 l3 ?( |3 p, |$ |( R$ N8 @80後唔一定成熟過你.... 不過你咁講野法就知好多人一定成熟過你....到現在 我有無唱過你個會D衰野? 無LO
0 D/ g2 {, @0 T2 m9 V3 n  c% M( |我讀大學? 已經畢業啦-.-... 我讀緊MASTER...我驚我MASTER 畢業你YR1 都未讀完=.=唔好講出尼比人笑啦==
$ B: j* P% z$ X$ b3 @; D9 e1 a, g我打機1D 都唔上心.... 我有好多工作要做GA 叻仔=.= 好似你咁咩 遊手好閒 9UP當秘笈=.=0 Q3 k" G7 n, |# a$ o$ D6 M
我無係GM 面前唱你 係你自己係主城唱 個SER 就尼汁 比GM 自己睇到=.=....我地成班睇到O左.....
0 E+ N4 J0 x, c8 Y2 @; ?, G7 K你估你係邊位 咁得閒唱衰你咩=.= 你唔要面都自己照下鏡啦=.=.....
4 L" D) n4 e8 A9 g4 D, L我地DIU 佢唔識攪呢個SER=.=? 幾時有DIU 過..? 比證據呀唔該=.=
2 Q5 M6 p9 W! S# q' d我無話你老吹.... 你快D POST 上尼睇下LO 我地都想見識下GM 點講我地..........你咁樣CAP 法即係代表你擺GM 上枱LO
5 _  {1 g) s2 T2 E; q' |到時我就真係想知.....GM 會睇清楚咩人啦=.=) v4 `" ^" L7 k2 ]' L7 }  O
快快開POST.... 我地等食花生....QQ
; `% |) R) r4 ?

文章日期:2012-8-8 17:17:45

私人多口醒多樣野你知....; D' i9 w9 N+ C- K4 c3 N2 D
有好多人覺得你講野好可恥....走尼同我講你係會到點高調講我地呀嗎...我地知
3 J/ P9 `( ?5 C8 o" _. v返去自己調查下你D 靚啦 ^^- F# ]3 b- H/ h
話我地咪扮大佬呀嗎... 我知...我地都笑左好耐....
! h/ N3 y& [: ]" v2 N好一個人前人後 2個樣呀TF 雙面荃官仔......唔怪之得關於你既趣聞...日日都聽到...唔洗開25過尼都知...多謝你帶咁多歡樂比我地^^

M2 討論區 Powered by Discuz! X2.5

GMT+8, 2024-5-19 22:23 , Processed in 0.100218 second(s), 25 queries , Gzip On.