設為首頁收藏本站
1234Next
Return Post new threads

個人Points:196   Rank: 2  註冊會員

文章日期:2012-8-12 02:31:59

比台灣佬贏你地邊戰又唔見你咁多野講 a___a" 宜家人地走哂就攞尾彩? 你地多D4多CLASS就係叫好技術...? 台灣人唔走你估輪唔輪到你地威?8 G3 W8 Y/ C/ I# M: `6 d: O
幾個小朋友郁D就拎人個名出黎開個AC係度串~都唔係話係幾個小朋友,只係果3兄弟...大既又唔教好D細..細既又ON9...大個點算!!?

Comment

半支煙  台灣佬贏邊戰贏人海姐我地今鋪人數同你地一樣架 邊個話我地戈時唔多野講? 我地西林打撚到佢地唔敢出城wor 乜戈時你唔係拜會架咩? 做乜又拎台灣人出黎大我地,輸唔起呀,小朋友?  !detail! Reply Post on 2012-8-12 14:06
M2 討論區 © All Rights Reserved.

個人Points:7771   Rank: 8Rank: 8  論壇元老

文章日期:2012-8-12 03:16:55

第一人地台灣人識打,好過有d人殺左人一次就覺得自己好撚勁T_T第二你地咪又係咁多野講你地咪又係因為台灣人走哂先benefit到xd
3 Y: g' ]+ Z: ]( ^. v( G1 q% ^第三多唔多class就唔知啦好過d人pk都要g20ac好q怕死咁T_T叫你地白裝vs出來pk又淆底wu% T7 Q# w. P' l# N
唔夠人打又搬台灣人出來講野,當初台灣人走哂你冇份笑既,不過你地過kit ge係咁架啦牆頭草T_T# D1 c: b- i* P. T0 x
哎呀打機點小朋友又關你差事咩T_T
9 r- ^& P. e/ E* e% A. y4 G人地三兄弟點做關你差事,你係佢地牙爸牙媽咩T_T你地唔夠人打,冇技術就享度ff人現實生活得唔到滿足成個毒撚唔識同人相處T_T仲話我地讀大學先好出來啦T_T呢招慣架啦,叫你地tf會長唔好以為成績好屈機就係咁串人啦小朋友T_T

個人Points:662   Rank: 4  高級會員

文章日期:2012-8-12 13:13:25

又打字達人 一睇你就知唔撚鋸啦:s- O% m% A2 y7 J0 J3 k- Y
打機打到咁上心
  E5 E! u8 z$ p, K1 ?打到做特首都冇撚用t_t
# v+ r8 T) H$ E) H7 k  }睇下你又打幾多字先下次;)

Comment

半支煙  低能仔,你講野經下大腦啦打機點會打到做特首呀 識用把口話人無L用, 咁識唔識用翻把口話自己無撚用先,何霆鋒小朋友  !detail! Reply Post on 2012-8-12 14:12

個人Points:538   Rank: 4  高級會員

文章日期:2012-8-12 14:06:38

loklok14 發表於 2012-8-12 02:31
# w! }7 v" l6 i& C比台灣佬贏你地邊戰又唔見你咁多野講 a___a" 宜家人地走哂就攞尾彩? 你地多D4多CLASS就係叫好技術... ...
" e0 f5 f) e: p6 t
台灣佬贏邊戰贏人海姐我地今鋪人數同你地一樣架
0 Y; k8 w7 N' {
. h$ i+ _% R: N0 Q2 u
邊個話我地戈時唔多野講?  @- N) y  z3 s; w
我地西林打撚到佢地唔敢出城wor: o! \6 x( N% s2 t
乜戈時你唔係拜會架咩?
# Z. y& B$ d8 ]! ]1 T$ g) b做乜又拎台灣人出黎大我地,輸唔起呀,小朋友?
# B, l: b2 q; o8 \/ n7 Z4 X# y( P7 H

2 v4 C8 ]! r1 y  L

5 O& j6 v) |4 Z& r: g1 Y1 V- i8 C
- _5 ~( B& F$ W! y: u  x* P/ c7 y/ Q& o1 M) G

個人Points:7771   Rank: 8Rank: 8  論壇元老

文章日期:2012-8-12 14:09:37

嘩hotingfung你憑乜野令我地唔gur牙T_T5 k" n- Q# ?! ^2 @2 s# V5 U
笑料就有你地份,唔gur就做唔到啦T_T5 y- v& j, ?& f: i3 S' ~
係lor你咪串我地打機上心lorT_T
5 b0 Q7 n2 D% m, i" o* {4 `好過你上唔上心都係打到成pat屎咁
  ^9 g0 Z% T8 l$ @4 V, `你話人打字達人,咁你都唔好享forum打任何一字一句: )咁清高叫你地公會一個人都唔好回應,唔好唔gur我地唔好打機打到咁上心: )

個人Points:538   Rank: 4  高級會員

文章日期:2012-8-12 14:12:22

hotingfung 發表於 2012-8-12 13:13 : U1 N; V/ e: j* n6 D
又打字達人 一睇你就知唔撚鋸啦:s0 T! ~0 x$ _6 H+ O
打機打到咁上心
. C' w5 {0 s4 p+ h打到做特首都冇撚用t_t

. U! R# I0 [& f2 L- K6 y# k6 E低能仔,你講野經下大腦啦打機點會打到做特首呀7 ^5 D/ y7 E5 u2 u/ V2 d  \  i0 C" @% `
識用把口話人無L用,
9 T& P+ h! x7 m, o咁識唔識用翻把口話自己無撚用先,何霆鋒小朋友
- ]. ^3 E$ Z2 E6 m% R9 z; q3 o  Y: R4 Z$ |7 y; k0 d
, R3 d% L/ }: }/ I1 V9 b

5 ]4 ]' y) O& U# Y! B

文章日期:2012-8-12 14:23:25

本文章最後由 八目何停風 於 2012-8-12 15:02 編輯 5 s4 B: J2 }* }5 V6 d- f
! u1 b  V% D  a) Z! c
仲有,lor野笑你地實在太易,閒來打篇炮文只不過幾分鐘既事,有部電話,出街打又得,食飯打又得,呢個打字達人真係做得好輕鬆: )

個人Points:471    禁止發言

文章日期:2012-8-13 05:13:51

Tips: The author has been banned or deleted, content has been banned automatically

個人Points:662   Rank: 4  高級會員

文章日期:2012-8-13 13:45:36

你地唔上心都唔會咁唔鋸開埋D 高登仔名上FORUM啦 笑死人

Comment

consiu  什麼是高登仔名...? 為什麼我聽不懂呢? 是不是 那一個專出毒撚的那一個壇名? TF 你見識真多 膠壇笑料一蘿蘿......... 我都為左你 做下功課....搵左首歌好岩你聽 http://www.youtube.com/watch?v=DhE5SxNtgYQ  !detail! Reply Post on 2012-8-13 19:15

文章日期:2012-8-13 16:22:50

wow hotingfung你思維真係比正常人進化再進化
3 ~5 r. n8 Y% O* y2 a& m% e上唔上心關開咩名上forum事T_T( y5 E6 r; O& g5 n+ d
點解我覺得冇咩關係ge: (
* k( b/ ]+ n/ f: p3 z+ r仲有你連咩係高登仔名你都知,我地真係冇你咁有經驗laT_T
1234Next
Return Post new threads

M2 討論區 Powered by Discuz! X2.5

GMT+8, 2024-6-17 16:33 , Processed in 0.112428 second(s), 29 queries , Gzip On.