設為首頁收藏本站
1234567Next
Return Post new threads

個人Points:3225   Rank: 8Rank: 8  論壇元老

文章日期:2017-2-9 00:13:25

本帖最後由 KS021217 於 2017-2-9 00:17 編輯 , }6 @0 F+ S/ a+ b0 n$ h
MemoriesKaSi 發表於 2017-2-9 00:05
" b7 l  x; u3 R9 C9 ]8 S, f0 f4 j:
; G- V. @: S" e# c" F7 L$ y% }唔通我殺到邊個邊個又同你講咩....
' G3 [+ V1 F$ ~
無人要你交代你殺到邊個 不過你話你玩左幾年
$ o  l- u& x2 }0 N5 p$ w改紋咁叉耐的事你果時唔講
3 R1 u( x+ L! @4 u( l/ B. G宜家改番法C你又拎出黎講 仲跟post跟足咁耐; x, U9 l4 Z& K5 L/ `, e
唔岩你咪自己開個服囉 唔通你代表到個服叫改就改咩
2 {/ \" L" p, M! I$ S2 S2 f咁係咁架啦 你覺得我咁都叫扮左代表咪你點話點好囉
) C( B" Z) I- {2 s/ o咁低攻都係咁架啦 齊哂裝又用金披 220技個數字都係咁
* Q. p7 w4 o6 l; |) y: T可以點丫 你話我聽仲有乜可以加丫 唔愛紅AC轉紅攻囉
7 {- q8 s6 N$ S+ E0 X2 c# \唔愛傳說愛把五轉弓囉
1 z- j" O! L" R0 a咁係咪威啲阿 講啦 你隻弓殺到人WO 實知可以點先係最威) A+ ^: w) w- U* {; G" k

8 H  }0 j1 _+ H1 ?  J題外話 我自己覺得係度幾有影響力 好耐無出現
% @( Y( h+ j6 D, Z一出現又吸引番某啲大傑國元老 如果你話我認屎認屁幾叻" o; u+ [7 o% @* J% P
其實都好生鬼 皆因每次都有人聞到我啲屎屁味就飛扑出黎(但係佢本身又唔會有其他post架喎)4 g6 f' V& I. Y* C4 b9 p2 W8 T
我唸成個服係得我咁撚有代表性 咁撚有味去刺激班友仔
; m: N' O- m- I
% g9 |2 k" C; v. ]4 }8 ]- H/ D8 u

Comment

MemoriesKaSi  至於 你係咪真係識字 都係一個迷........... 又要上黎答爹...又唔爬文..又要講到點配裝點玩..幾咁架勢!!!!!!!!!!!!!!! 你收左人錢...做搶手呀?! 講野講到離晒題 博乜????????? 你當左自己係管理員.....  !detail! Reply Post on 2017-2-9 00:24
M2 討論區 © All Rights Reserved.

個人Points:541   Rank: 4  高級會員

文章日期:2017-2-9 00:24:29

KS021217 發表於 2017-2-9 00:13
( P# V  Z% K' M, O, d- y) W無人要你交代你殺到邊個 不過你話你玩左幾年
7 g- B6 }6 b- S( [' J3 }改紋咁叉耐的事你果時唔講+ D8 m2 l' b3 h% ]: ]
宜家改番法C你又拎出黎講 仲跟p ...

0 r+ V* N: d. @# Y7 T% {至於 你係咪真係識字 都係一個迷...........7 h1 B$ G6 f  \$ d9 C& l  d
) U& {) `6 |+ ]" Q1 _0 o5 ~
又要上黎答爹...又唔爬文..又要講到點配裝點玩..幾咁架勢!!!!!!!!!!!!!!!
. b0 ]3 y4 F1 z0 i! t& B) f) `
1 h3 K" e) F; G; j4 j8 @你收左人錢...做搶手呀?!   講野講到離晒題 博乜?????????
# c9 ^, V/ @. s% W% ]8 l% i# `
& Q# V% i. C& d0 E2 @! O& G
. m5 J8 f: M% ~3 L3 T+ n$ g! H你當左自己係管理員......  8 A' J4 p, u. ^; s# n
* @' c1 g! B6 ]) f
定係呢到係詢問處......!??????6 n) X+ P1 d9 y& X6 _; E- P+ v

Comment

KS021217  驚你唔識喳 原來咁就幾咁架勢 咁我答多幾句 你係咪會認我做契哥阿? 至於你問我識唔識字 你對眼生係屎眼度? 我唔識字打出黎果啲若然唔係字咁係乜黎架? 你又睇得明既? 咁唔通你都懷疑緊你自己識唔識字? 你  !detail! Reply Post on 2017-2-9 00:37

個人Points:3225   Rank: 8Rank: 8  論壇元老

文章日期:2017-2-9 00:37:48

0 H' n5 }6 z% k  @6 R
MemoriesKaSi 發表於 2017-2-9 00:24 $ S" F4 P0 p" j! }) v' N
至於 你係咪真係識字 都係一個迷...........+ X1 \. n# v9 H
8 x$ X' u$ X5 q- c: }: i
又要上黎答爹...又唔爬文..又要講到點配裝點玩..幾咁架勢 ...
( s6 a8 i6 `8 k
驚你唔識喳 原來咁就幾咁架勢 咁我答多幾句 你係咪會認我做契哥阿?
& ?: H1 O3 P$ I, g至於你問我識唔識字 你對眼生係屎眼度?
. Y. ^4 b5 J- y* |& \# X1 t我唔識字打出黎果啲若然唔係字咁係乜黎架?' T5 o: n! k1 a; t9 a5 x  q
你又睇得明既? 咁唔通你都懷疑緊你自己識唔識字?
( E. h: L7 y( ]+ ]" R5 o, _4 T4 v2 t1 t5 A: R0 D7 r' G
你覺得我收左錢係咩意思 你疾妒我收到錢? 你自己無錢喳話 出去乞咪有囉
9 _$ e3 M; j% o# s3 ]" b9 W* _2 f+ Z係費城 做乞衣仲收入多過白領 你可以去試下做"費人" 有錢有番自信丫 ! X' O0 M( |* f8 h
都唔洗成日驚香港福利被人分左啦) W& g& G8 c4 s
亦唔洗再下下覺得呢個收邊個錢 果個又收呢個錢啦 3 o. y  k% p) e# Z# f: d+ O
詢問處係隔離 你見你自己本身都當呢度係I.c. 係度問改唔改得弓手
( O# C0 F8 Q: Q$ w: e- @0 z# R7 X都係學你喳 你唔咁post邊有機會俾我扮下代表 又扮下管理員去答你* r7 C* G5 s' C
仲答得你覺得幾架勢 都幾撚高興 真係多撚謝你4 i6 z8 G" _$ R

* F% ?6 m4 ?6 E5 g- f( r" @& p; }: `4 m9 N

Comment

MemoriesKaSi  又要話識字 但自己講入唔到話題 你唔識字咪認左佢咁又無人話你既..... 就連你普通常識你都唔識..仲好意思講咩 你對眼生係屎眼到??? 讀多幾年書啦.. 對眼生起邊你都未知.... 做人做到你咁低智商..返去  !detail! Reply Post on 2017-2-9 01:21

文章日期:2017-2-9 01:21:10

KS021217 發表於 2017-2-9 00:37
- T4 O6 Y& i2 {$ R1 @$ e9 m# h驚你唔識喳 原來咁就幾咁架勢 咁我答多幾句 你係咪會認我做契哥阿? - U& s) \8 @, }8 ?# ]
至於你問我識唔識字 你對眼生係屎眼 ...
3 J& |4 V8 W9 P/ F& P- A; m
又要話識字 但自己講入唔到話題) t( ?. M5 ~: w
& p6 Z; H# K9 Z! y  U
你唔識字咪認左佢咁又無人話你既.....3 o/ @4 r5 a% L4 c

5 V5 t3 |4 {" C5 U$ i6 A9 F5 p就連你普通常識你都唔識..仲好意思講咩 你對眼生係屎眼到???) Y* R+ v4 m" D6 ?7 A. Z

1 J. P- F/ W9 X- j讀多幾年書啦..     對眼生起邊你都未知....4 c) ~/ j5 O2 E4 Q1 ]
: m8 I, m% F5 h. ?: ?
做人做到你咁低智商..返去搵你媽飲奶啦算啦 個腦都仲未識諗野.....
" A  Q4 m8 t. m- V. v5 M
: Z" |; K3 [5 B3 c, |/ r係都要死雞撐飯蓋.都話左你六師弟嫁啦...
2 K7 _6 q( i2 v  a) f  Q# h; [2 _8 B  x; t; [  l& z, C5 L
仲契乜春呀?!   都唔知你理解能太差定係真係唔識字$ @. i' G+ T0 X1 W

. t/ D: i, w3 p" l6 W9 e/ ~- h* D4 Z爬清楚D啦 !!!!!!!!!!!!                師弟
  `% L$ M5 Q  E& M* e5 A
9 e. t" [  w9 h: M' k( H# R4 ?5 ?

Comment

KS021217  算啦,葡下頭又撞到個瀨係高智商的人, 話人扮代表又係你,問我係咪管理員又係你, 答下你又話我架勢,話你對眼生係屎眼度又扮傻仔問番我知唔知對眼生係邊。 而且我咁樣就叫低智商,叫做唔識唸野,仲叫人番去飲阿  !detail! Reply Post on 2017-2-9 01:46

文章日期:2017-2-9 01:46:36

z4 T1 W8 ?" |% a5 y/ X5 K
MemoriesKaSi 發表於 2017-2-9 01:21
+ g* l% C4 |8 t# a! A1 ]又要話識字 但自己講入唔到話題" a: B% _. ^- r9 @( T5 b
. M% }1 j5 P, m: ~4 Q+ R7 [: r0 A3 p8 g
你唔識字咪認左佢咁又無人話你既.....
( L5 ?% D0 c8 o$ ]
算啦,葡下頭又撞到個瀨係高智商的人,& o6 @. B0 N1 x1 R1 G1 [
話人扮代表又係你,問我係咪管理員又係你,2 h9 Z# _0 ?: D2 D4 Z4 O3 @
答下你又話我架勢,話你對眼生係屎眼度又扮傻仔問番我知唔知對眼生係邊。! O: ^7 q- T6 n: |7 ?
而且我咁樣就叫低智商,叫做唔識唸野,仲叫人番去飲阿媽奶,明哂,
# e1 @) O# P9 d, P咁你咁撚柒醒係咪飲得Auntie啲奶多先咁撚識唸野? 到宜家斷左未丫?. i& f8 K1 |0 X( a- w2 g+ t7 F' n
睇黎你覺得你自己最撚醒又最撚威,一定未斷啦,真係有啲驚你智商爆哂燈,突破埋常人都唸唔到的野出黎,
6 I0 H1 c+ f* s# i2 n0 [會唔遲下又係Auntie身上除左啜奶仲有第二招繼續爆智商咁話?
8 a+ L2 Z( t# z7 k; s- I梗肯屌 .你 .老 .母啦,唔洗講出黎,唔阻你屌 .你 .老 .母,夜媽媽慢慢屌,屌到出新奇異品種,造福全世界,9 y) L# d# G- a  O4 \
到時YC可能見你咁撚有貢獻,幫你還原弓手都唔出奇,反正你到時連飲你阿媽個奶,屌 .你 .老 .母,新奇異品種都做得出,少少野點會唔幫你做出黎丫,到時細草唔幫你搞,我都拎錢出黎幫你轉左個紋佢,屌 .你 .老 .母WO,咁勁抽既野都做得出我無理由唔拜服。
" X( D( y' {$ |. j' s) ]" z7 z0 g( S: j) x# K# S
4 ^+ W1 i9 u6 y) a* W/ r+ n

) L& R( p! k3 v# e% b

Comment

MemoriesKaSi  你學壞了師弟 修養你已經無啦.. 連家教都無埋.. 唯一你有既係咩~? 知唔知? 等我話你知啦 不知廉恥.不知所謂 起社會裡面 知唔知點稱呼你呢種人!? 敗類...正一爛仔 諗清楚先好講野啦 低能兒童  !detail! Reply Post on 2017-2-9 02:04

文章日期:2017-2-9 02:04:59

KS021217 發表於 2017-2-9 01:46 , [9 g' ?! f4 E$ D5 D( m0 U" V, c2 D
算啦,葡下頭又撞到個瀨係高智商的人,5 f$ X+ l- E3 h" ?6 @
話人扮代表又係你,問我係咪管理員又係你,
+ \- Z, ^( G7 O7 o$ k答下你又話我架勢, ...
0 V& W" V8 e+ Z- x- F& V$ o: {$ j
你學壞了師弟
: B' J& U/ @, {5 I- s2 [, ?' N5 O+ w; L0 S
修養你已經無啦.. 連家教都無埋..
- R# J7 W: M+ M2 m9 L/ `' }
8 y# Z% q6 G5 h# N# G$ X: |
9 c) n7 ]1 s6 u" Z唯一你有既係咩~? 知唔知?  等我話你知啦   }$ A" S4 Z4 K( M
7 ~5 U! _, u9 W7 ^; a6 n& V
不知廉恥.不知所謂$ }0 o  Q! @) v# W% I5 J; y2 z
- ^1 r: N/ q# {/ k3 w2 M* W1 S
起社會裡面 知唔知點稱呼你呢種人!? " y6 ?2 Y1 ?# F0 d4 [: H

( ^/ d! Y/ t) k3 K敗類...爛仔# |# Z0 I# g" O
( u9 S9 A5 S& K2 t  l* Z4 T# @
諗清楚先好講野啦 低能兒童* i) ~+ N# W5 F& F" z

Comment

KS021217  真係唔知喎,果啲平時我係出面用黎話番果啲生活似隻狗的人, 不過見你係咁叫我六師弟,你點會似隻狗呢,二師兄,就算係頂多唔洗交稅姐,不過勢估唔到你會飲Auntie個奶。 咁又點阿,我以為你啜開你阿媽  !detail! Reply Post on 2017-2-9 02:24

文章日期:2017-2-9 02:24:59

MemoriesKaSi 發表於 2017-2-9 02:04
2 v) @( P5 }9 r7 \- }你學壞了師弟3 P; {4 J8 E7 F/ g

: M% j9 c' G7 e: ?修養你已經無啦.. 連家教都無埋..

0 f4 E, B; S0 L4 L, D真係唔知喎,果啲平時我係出面用黎話番果啲生活似隻狗的人,- B6 J5 T. k' Y* q5 M) U
不過見你係咁叫我六師弟,你點會似隻狗呢,二師兄,就算係頂多唔洗交稅姐,不過勢估唔到你會飲Auntie個奶。9 x+ x! R- G- b5 s1 j! U
咁又點阿,我以為你啜開你阿媽個奶,驚你屌 .你 .老 .母,咁就當我爛仔,有後果架,你咬9我牙?
7 m( G* V9 x, J+ A3 I" k, q至於有無唸清楚,我都唸得好清楚先講野,無理由要學你飲阿媽個奶,仲要屌 .你 .老 .母8 e0 j  b/ x) I9 Q' E
咁敗類既事我真係做唔出,如果要我做,我寧願做低能兒童好過," B4 F0 K% l/ [2 Q+ e  ?
認真丫,飲阿媽個奶本身其實就係敗類先講到,+ ~# f& l' |; o! ~3 q1 q- }
因為未飲過又點會知飲完會提高智商呢,二師兄? 以前係後欄度飲唔少啦,
* M/ g# }2 u, p! |$ H7 R3 r" |0 m你知你啦,無人性架,真係會屌 .你 .老 .母唔出奇。
1 X) V8 v. A8 |9 T; ^

Comment

MemoriesKaSi  你真係無得救  !detail! Reply Post on 2017-2-9 02:30
There's 1 ratedM2 Fun Hide Reason
beanlun + 6 讚好!

Total: M2 Fun + 6   View rating log

文章日期:2017-2-9 02:30:59

KS021217 發表於 2017-2-9 02:24
2 }. m' P/ v" o- C/ ?" [! `真係唔知喎,果啲平時我係出面用黎話番果啲生活似隻狗的人,
. p9 {! \* E! I# t3 S不過見你係咁叫我六師弟,你點 ...

, o: p) z6 {/ p* I- n+ H8 N" m9 z你真係無得救6 m) o" ~; K7 ?+ p, U  Y

個人Points:3759   Rank: 8Rank: 8  論壇元老

文章日期:2017-2-9 12:54:04

打個遊戲而已 , 放鬆一點心情吧 , 打遊戲是給我們輕鬆玩的 , 不喜歡就打電腦關一關或者是換別遊戲好啦。
+ u3 I9 J1 n% N
* q' _7 R: z& Z- n4 _4 r8 p5 C而討論區是給大家發表各自觀點的 , 當然有時會意見不合 , 但既然在同一個yc龍族裡面總算是一個緣分 , 何必太在意呢?

個人Points:11190   Rank: 8Rank: 8  論壇元老

文章日期:2017-2-9 16:17:27

能用看的懂的語法吵嗎?

Comment

089457  https://yue.micblo.com/ 香港話翻譯機  !detail! Reply Post on 2017-2-9 17:31
1234567Next
Return Post new threads

M2 討論區 Powered by Discuz! X2.5

GMT+8, 2024-6-17 16:20 , Processed in 0.117564 second(s), 24 queries , Gzip On.