設為首頁收藏本站
12345678Next
Return Post new threads

個人Points:1057   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-4-20 18:10:23

我都起馬有個master degree graphic information design, 真係唔知佢咩學歷,5 p8 V- X$ e# l7 d' f+ }1 o# w
大陸人真係只懂弱肉強食?只懂得搶東西?難怪中國治安敢差,原來佢地人生活世上,
. E* p% ]# R5 Y. ]1 G* o0 z只有一種人生觀念,就係弱肉強食,搶得就搶。不懂得體驗這兩個字。

Comment

Screw  呢位強姦犯! 請問宜家呢個服務器改到甘噶樣!邊一FUCK似體驗服  !detail! Reply Post on 2012-4-20 21:47
M2 討論區 © All Rights Reserved.

個人Points:1057   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-4-20 18:17:16

本文章最後由 最強是狼 於 2012-4-20 18:23 編輯 5 U3 o. D* R! _6 B

" J- i3 C- N. E: g5 A0 Z* h7 A  M
想你明白既係,公平這世上是最重要,也是最難成功既一樣野,如果大家都不去努力公平下爭取,; M; ?  X2 K: T* y
這世界就完了,所以先會有規則呢樣野存在。係一個適合既地方有適當既自由係最好,
% s9 Z/ F8 b  c2 q0 H1 F4 d何必要每個人每日都玩得唔開心呢。加上呢個係私服,本應就要專重gm做既事。
) y9 m6 ^; @& H; [8 |1 K2 _有咩講錯得罪到你我唔介意講句唔好意思,但唔好搞到其他想開心玩既人。" N% m/ p; N6 E+ H( L/ c
) ^5 v/ m- x" Q& ^/ a- }( J

Comment

Screw  請問呢位強姦犯!! 龍族有邊一條規則指明中立地圖5俾人PK??? 我幾時有5尊重GM噶決定?  !detail! Reply Post on 2012-4-20 21:50

個人Points:2028   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-4-20 21:47:59

最強是狼 發表於 2012-4-20 18:10 7 @  ?2 X% h  |
我都起馬有個master degree graphic information design, 真係唔知佢咩學歷,
; L: g4 ~8 m# T% L4 ?' b' y大陸人真係只懂弱肉強食?只 ...
2 s: }0 z( z* N# ~. Y2 ^, G
呢位強姦犯! 請問宜家呢個服務器改到甘噶樣!邊一FUCK似體驗服
! N3 Z' K1 B# E/ V

個人Points:2028   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-4-20 21:50:38

最強是狼 發表於 2012-4-20 18:17 , O& @/ ^$ @" j& \. {) H; }: i0 [
想你明白既係,公平這世上是最重要,也是最難成功既一樣野,如果大家都不去努力公平下爭取,& S" m1 y! @5 D# |/ W9 |- p
這世界就完 ...

* ?' G. g- H- m5 G: P" {0 v5 J請問呢位強姦犯!!
2 X' u9 Q' Z! l- T0 b7 q1 |' b9 z/ R
龍族有邊一條規則指明中立地圖5俾人PK???% l- V0 C  |% W

8 Q  `: C& G+ R' {; x% Y我幾時有5尊重GM噶決定?
! v: S# y0 r. w! v

fushau  

View fushau's posts fushau From mobile phone

個人Points:2692   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-4-21 05:56:50

仕狼君,野蠻人同講道理人已經顯然而見。
* a; ]. [+ z, F/ W) k/ y

Comment

Screw  見你系消防員先5同你吵咋~ 費事搞到你MO心情翻工就5好啦  !detail! Reply Post on 2012-4-21 12:35

個人Points:1299   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-4-21 09:38:42

大陸人係咁-_-" 唔好同佢理論咁多 我地失身份 根本無理性的心態 2 @+ {- @/ R. z# V5 C6 N9 e

個人Points:374   Rank: 3Rank: 3  中級會員

文章日期:2012-4-21 10:34:10

晕 好久没上论坛了。。浏览了下。。。4 F) y: ?% R' s/ w7 y  ?% n1 Y
第一SC自己开公司。。。你学历再高自己搞了公司?还是你也是个什么打工皇帝?
' b, S6 W6 ~6 W第二恶意PK?为什么我前几天刚玩的时候被GODLIKE杀了好多次没有说什么恶意PK 我们反清的时候就来个恶意PK 当然我当时也才107 100多战绩 他杀完人还来个“不够看” 我想不够看就是你的手无缚鸡之力吧
5 D. N: d+ Z2 ~: g第三你老说大陆什么什么的。。。请问你们工会是不是有个大陆的?9 Y- n9 I! L  P
第四你要觉得有些技能你不屑用。。那关我鸟事情啊 我们就爱用 我还讨厌你们用究级呢 既然龙族有这个技能为什么不能用
1 ]7 ]' ~' l6 }  L0 Y第五这是PK不是竞技 没有任何限制的 别拿这些东西来说事
/ D  F. U0 u0 t7 V9 [最后送给GODLIKE哈哈 还记得当初你杀我的时候我说什么”你好威,我暂时打不过你“

個人Points:374   Rank: 3Rank: 3  中級會員

文章日期:2012-4-21 10:54:18

补充一贴。。。如果任务是我们被打出来 我们绝对不会来论坛上说这说那的
" q; n4 N7 ^$ v7 i# t& ~% A事实如此。。。那个半支烟也是玩过LAY3的吧! i2 X- S& z! U8 K: ?
PLAY3我们有上论坛说什么弱肉强食 还讨论到学历治安。。我笑了 HK多大 大陆多大?4 o: t, t) [9 o* X- V% ]6 w- Q
能以点盖面吗?HK大学生源不行靠奖励来招揽大陆的高考高分学生?(10万)如果你说HK大学是个垃圾大学我也没话说
# {) h# c- \" Z  _8 }, L一个游戏 就是要多思考怎么玩 而不是一天无事就上来喷口水的
6 i8 q0 h! x0 ^0 p- X4 Z

文章日期:2012-4-21 12:35:36

fushau 發表於 2012-4-21 05:56 5 f# ~8 Y3 g+ R2 X6 v) w7 E: R+ q" p' j
仕狼君,野蠻人同講道理人已經顯然而見。

U9 H- Z6 o9 V+ _+ }# _) U& E$ b! Z見你系消防員先5同你吵咋~ 費事搞到你MO心情翻工就5好啦! @. E, W' q; S* w" R: Z+ F& S

個人Points:84624   Rank: 9Rank: 9Rank: 9  管理員

文章日期:2012-4-22 03:34:40

其實迷宮任務如果被私有化打,  相信打贏也是用外掛,加速等~9 ]' m* m1 b& y: n- D4 r$ w
基本上突然這麼多的2,3轉也是很神奇的事情
+ ?' d( x8 p3 @4 b% R: v; T( a: G4 G
另外也查看了轉營公告, 也沒有說轉變為全PVP 類伺服器, / ?9 o8 Y" Y$ Z" M) T+ e0 v
不過如果按照情況, 迷宮任務變成非PVP區是需要的& Y7 {! j# Y' G& y' }: Y  F8 q
# N6 N, m- ^+ J
+ |' }) ~5 L9 x. `
另外一句p咩撚野k   , 邊境戰打石仲多過打人,  講到天下無敵爭取pk樂趣咪又係係到先打石而吾係一開始就阻止人打石
$ Z8 H# j& Q. _; I* K$ n根本就係講一套做一套, 唔好將公會恩怨變成種族恩怨
2 m* W& g# b) }( v' A3 d/ [$ |0 z& Q/ H( Q
----------------------------------------------------------------------------------
- U4 Q5 d) x2 ~! u6 ~6 Y看來需要變更:
2 C" }& P+ F6 a5 T3 x, k) L
; A7 q& v8 Q+ V4 s1. 三大迷宮 列作禁止PK區域
$ G6 k5 K- h2 M6 S  H4 `2. 非中立地區列為禁止 惡意 PK 區域 ( 邊境戰時段 / Duel 不適用 )  R& m# p) ^3 Z7 U) L
3. 取消 100 級以下保護條例) x4 {4 P3 E+ R* ~
4. 那克之塔、鍚克之塔 列作禁止PK區域
9 u, i' A* k4 `& p9 O- n4 T2 o7 i9 \/ Y( X- d7 r5 L
* 惡意 PK 指重覆殺同一人或重覆地殺多個人
$ F: J+ Z; M1 @1 D' T: H* k* T* r0 [* 禁止PK區域 , 指該區域列為禁止PK 8 l3 ]! e9 V0 O5 A/ F" G. z3 k
& ^! H( L, L9 U
換句話說係 中立地區(除1,4條例地區) 即 西部林地 大草原 幽山 海格 PVP場 國戰 不受限制
6 _, R' ^' W  P8 z' D: J" P+ q

Comment

peterwang  其實迷宮任務如果被私有化打, 相信打贏也是用外掛,加速等~ 基本上突然這麼多的2,3轉也是很神奇的事情 GM这是你发说的还是别人玩家说的? 我感觉说的好神奇  !detail! Reply Post on 2012-4-22 12:05
12345678Next
Return Post new threads

M2 討論區 Powered by Discuz! X2.5

GMT+8, 2024-6-2 23:26 , Processed in 0.068899 second(s), 25 queries , Gzip On.