設為首頁收藏本站
12345678910... 11Next
Return Post new threads

個人Points:84780   Rank: 9Rank: 9Rank: 9  管理員

文章日期:2012-7-17 01:18:21

本文章最後由 細草 於 2012-7-17 01:29 編輯
/ ^& R" F/ v0 Q8 m
! w8 _  q9 b* Y# k任務迷宮之變更$ |) G, E9 R, t6 Z* `; ?
生效日期 23-7-2012) t0 q3 c" G% B* h: ]1 F: f6 Q

/ |( K9 |6 q/ H有關迷宮任務被針對性國家封殺之問題, 現正準備實裝國家分類開放, 如非指定日的玩家不得進場參與, 5 X0 @0 X( c% t+ `; b( [& H% t
詳情請繼續閱讀:$ P( z0 L2 g) B# }
! A/ N& r( F& v! q% O; J
星期一、三、五 (單日) 列為 傑國迷宮日2 {# {" k7 L% v. r; J; H4 v+ L
星期二、四、六 (雙日) 列為 拜國迷宮日
) W- Y3 l5 Y1 A: A; x' _  O9 K' [0 {$ r& V9 g
- 星期一 : 22:00 - 01:00 (傑) 大迷宮* r- N( p/ `& ~* |
- 星期三 : 22:00 - 00:00 (傑) 深淵魔域迷宮  D: `* a9 F7 y2 X/ t* @
- 星期五 : 22:00 - 00:00 (傑) 不死洞窟  c# U) }' W7 c. s% J& b$ P

- I% G7 k7 o' G1 P9 v( O- N- 星期二 : 22:00 - 01:00 (拜) 大迷宮
- l) D! g4 T3 [3 L9 `0 ]- b" ?- 星期四 : 22:00 - 00:00 (拜) 深淵魔域迷宮7 R1 H: x* w, f7 }" k6 J- p; D
- 星期六 : 22:00 - 00:00 (拜) 不死洞窟

1 z% j: k0 ^+ s. S# U迷宮時間 改變為 晚間進行, 取消 午間 時段之迷宮任務$ V) e$ m% R3 h2 H
0 i0 r: n4 O% s; b
2 k/ G1 u5 _& `( U  t
* 明文規則 *
+ ]1 i2 ?4 G4 o+ ~傑國迷宮日 拜國不能參與或內進,雙反 拜國迷宮日 傑國不能參與或內進,
7 N  A8 Y$ K. P8 T, D7 Z) a違規帳號停權處理,同時三大迷宮解除 PK 限制。
9 x& w' [% M" V& x. G5 D3 W' L
: p/ C! x0 |$ z  l* 伊斯國家 如需轉國可向管理員提出申請  b0 ]0 k4 B: z
* 如在非主場人士不幸進場, 請於 1分鐘內 離場, 並且在場後不得使用任何攻擊/技能/魔法, 否則將會以上述處分。5 s+ I  h2 |& p8 w& t0 _, o. p4 w
* 該地圖依然是中立地區不受 PK 限制
' d$ }. D: J4 ?: S+ T$ I* b1 c* E

F( ^8 @3 N6 i. h! g# d
+ e! |$ y& ]: f: M9 E2 w
; Q- a* V+ Z, S8 y

, M( }) B( P( F, w- T' g1 y競技場之變更
3 s* s" z7 ?9 H! t' D: X" L生效日期 23-7-2012+ p" T! Y6 B+ E8 v1 {* V

0 b2 q/ d$ `0 x5 o8 h有關競技場近日被指被惡意霸佔惡意掛網等拖延行為 , 現正準備實裝國家分類開放, 如非指定國家不能進入專屬競技場 , : P5 `% k$ G- [
詳情請繼續閱讀:4 v# A2 `/ _$ P! u3 H3 J" C

/ U8 _+ z7 C: B7 F+ `  h中央競技場 將列為 拜國專用 (90級以上角色才能進入)+ W" C5 k, P: q& j
堡壘競技場 將列為 傑國專用 (90級以上角色才能進入)
( @2 A6 R1 @5 F( ]奪石競技場 不受限制, 自由進出
1 _* R. W6 k  [( Q9 x
, j& u# h2 Z5 o' H+ E- D3 H; w  X4 \7 s& H/ t9 A2 e5 \( q
* 明文規則 *! p3 [! j6 N1 _1 D9 E1 y
- 惡意霸佔者處分 包括場內比賽人士 刻意 10分鐘以上 無法分出勝負
6 ~4 I* i) r6 b. v! ?- 霸佔場地控制權 包括有否回應,  霸佔 10分鐘 或以不進行開始競賽者
  o) i0 O6 |6 [違規帳號停權處理6 h) j3 ^/ e/ \0 `0 m
9 F8 B" Y# H' a9 x0 P) K

4 G  I/ b7 [8 I5 P6 g+ _( G6 C  ]2 G
M2 討論區 © All Rights Reserved.

個人Points:2974   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-8-9 01:30:13

本文章最後由 consiu 於 2012-8-9 01:31 編輯 $ h, R3 T9 a/ c/ @
wing 發表於 2012-8-8 18:35
  E# k' Z* t& |& D  ]4 YShow time 8 W8 A3 d1 Y1 i% N! h+ H# \

5 A# M+ M- c9 S6 s. M5 mGM前後同一人??A.A哈哈...要GM幫就死死氣

( q6 H8 p2 y  F' a我想問張圖代表D咩=.=?
0 u- l! q6 a8 E% p果張圖只係 我問完GM 答番佢地既野=.=
" x- I4 i+ y6 O/ Z& S你都真係幾無聊咁樣影完就話 我人前人後一個樣=.=....' W7 O% |8 A$ G
GM 睇完都唔會覺得有D咩=.=....你影就影全集比人睇啦.... ( U, T8 R+ S: }
影D 唔影D....追唔到全集要唔要係個會到重演一次比你影呀^^?
3 U" D7 S' t. _% @& A6 n
9 y4 l" G2 g- o' s' {2 ]我要睇既係HO TUNG FUNG 大大聲聲話GM 同佢講佢DIU 我地果D呀...=.= 有未姐...., r. i9 h1 l- R) s) i" g
我唔係好想上尼 睇埋D 廢野言論=.=.....
  w# r" [& g. D  @1 c" n我想食花生呀大佬=.=+ w5 I4 {1 a+ Q3 B/ Y
9 B' u) r" Q* s" i% y. s; ]

個人Points:1626   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-8-8 23:34:34

食花生中 哈哈
; ]2 a6 {# w1 Y+ y* U' @" n都唔知仲有咩好嘈4 J- W/ q# M* K- }. K
侍服器已經變成咁
# t5 q0 r! k0 V+ p而家又話要實行方案3 : J0 }0 ~6 w, T4 d
之前又話兩國人數唔平均 點唔會實行方案3
4 h4 I. g* G) g5 c& ?! W/ b4 E已家咪又係會實行 又不見為左平均而改東改西 + D8 ?) ?! B  P) R
以前傑人多個陣 好多方案
, {6 S0 ]9 v. u1 i. M' x而家又無哂 不要講到真係咁公平啦
6 \+ Q' y5 j( Y6 D# g諗番張banner 都有反感既感覺
; J( Y( J/ A5 f0 \
0 Y4 ?4 j8 e- o5 @: B$ _5 u1 K
  C' i# [) q* ~! E6 Y9 ^: z2 S

Comment

consiu  我第一個舉手, 我無叫GM 改任何野呀=.="....拜國既玩家都排都少左上線 唔會無啦啦叫GM改LO=.=  Post on 2012-8-9 01:33

個人Points:662   Rank: 4  高級會員

文章日期:2012-8-8 19:01:26

wow打字達人 佩服佩服
3 N; i$ k1 y: y/ T我做你地心目中既ON9仔又有咩所謂:)

個人Points:7771   Rank: 8Rank: 8  論壇元老

文章日期:2012-8-8 18:45:06

wing 發表於 2012-8-8 18:35
2 n1 B" Y" o5 a( F4 qShow time 7 z% S) l7 ^5 |' y+ ?

0 c3 v+ a% [& ?GM前後同一人??A.A哈哈...要GM幫就死死氣

5 i* D$ w$ r. M( b+ o" Q7 n! x* |! U請問死死氣定DIU GM?
4 z1 F3 F& H7 Z. w$ I" H* J+ U你同TF夾下嘴型WOR T_T* J3 Y/ Q8 X9 x5 }4 H6 l

文章日期:2012-8-8 18:38:28

oooooooooooo乜依家D 80後變成咁

個人Points:7771   Rank: 8Rank: 8  論壇元老

文章日期:2012-8-8 18:38:01

本文章最後由 八目何停風 於 2012-8-8 18:39 編輯
) {! `. r% {$ A) S2 ~( P& u, \8 I& {( C
之前就成日話人開25黎睇你地好on9,睇你地俾面你ja on95 o& r0 f: K5 Y* M4 \
原來自己就成日開25睇我地,呢D咪口不對心LOR6 i4 F3 Z: r  [$ ~2 z- _8 Q5 W; L1 f6 ?7 B
我地大條道理係開25吹咩,邊似你開左25話人開25ON9
: _- @0 ?& Z( ^TF你就真係最低能啦5 a& W3 P4 e2 V3 W) \$ j
自己係新方案得益者仲要享度DIUDIUDIU都唔知你係咪人格分裂7 \8 d9 z5 ^" Y8 `
好心你講野一致D啦牆頭草,係咪食錯藥牙
4 X4 i; h2 J+ N- u最好笑GE唔知邊個4轉都咁廢成日俾人秒,隻YUENYAU 係咁俾人姦(好慘: (  )1 W" N+ N# V1 o6 _6 X6 [" t, a6 S
話人真言狗唔識開聖鏡GE?最好笑自己冇技術,人地玩得勁不死就話人毒撚# e9 e! l( X& y: ?: Z3 [/ T
仲係個女仔來T_T好心你反省下自己技術啦6 O3 d% G, j9 k4 A" l  P- H( ^7 n% [
我知你最唔毒啦,有女讀書勁又踢波  P4 a! {& r! K
之後成日FF我地打機ge就係毒撚冇女冇學位雙失青年生活不平衡
% b  c' C0 ?; J! a你on9架?人地打機你就拉埋現實生活講& Q3 j; {+ r1 A. w) n& i- S
享度串人冇大學讀?我想講,我分一粒星
+ I2 ]" @3 p: v, Q9 Q7 t9 S都彈死你啦,我唔好意思令到你自信心受到嚴重打擊t_t" {7 p  j7 n' e$ _& d! ?
我都唔好意思哂一哂命,不過同你呢d人真係唔洗哂,因為太哂氣gg.
7 J5 X9 z5 d& X& }7 d, P% c: P何況唔讀大學就係白痴?你咩心態來
6 Q6 q" r. z$ i, c好過你自以為自己有大學收就覺得自己好q成熟咁
8 V0 l- A! w8 e講野自相矛盾----->(拜會)打機勁:毒撚             打機廢: 廢物(rubbish?)
+ w4 f4 }5 a( z1 @( m                                   (tf本人)打機勁:自己叻仔    打機廢: 唔代表自己廢,何況自己現實生活好滿足6 {! h8 c6 l4 p) ]
咁你唔好打機啦,陪條女陪多d啦
# M/ N% ?: _" }) ~& l" s/ N) l又唔知自己會俾我一個人清左幾多次,一條毛都hi唔到我t_t2 i1 h( q8 Q2 q' o
d thief又廢wor (唔想再講TINGFUNG同YUENYAU呢兩隻人,秒得太多了zz)
) S6 Q, l( y' H& eGM話個ser唔係幾惦因為冇咩kit人,唔代表會汁ser
9 I: @0 K0 g# g" }" h呢個statement係"無從判斷",好心你讀多10年中文啦T_T(算了,唔想再串你讀書,不過咁簡單ge中文logic都唔識真係要369下)3 V2 ?8 X& x4 b$ j6 T& L
我地打完迷嘈完又關你咩事( y0 o+ r, I* o. f
你唔係男人來?你未同過d兄弟鬧交?噢可能你冇咩朋友真係唔知咩係男人浪漫- Z* f1 R+ Y6 V; d( E- R& j
男人浪漫係互diu完,下左淡氣say個sor,又一條好漢,你呢個step係唔知啫) k: r2 w6 O; t; H8 [; g" O" R3 _  t
你唔知我地d人有幾熟係咁架啦T_T) D0 m; ~: s  w$ I
唔通好似你咩都咁假,咩都要雙面人
: n$ y# c. c4 z! \* G至少我地有不滿就講左出黎先,合作要通過磨合先有成果
9 u1 s& P+ I( O, a/ R不過睇你都唔明架啦gg唉- x7 G4 o  E$ ~/ x" v2 E8 l6 D  G
in conclusion:所謂的小朋友,唔係以年齡來區別,係以心智成熟程度黎區別
6 h# u/ _& ?% _0 U人都成左年,心智都係小朋友咁,睇你你仲未配做成年人,大把野學牙你& n0 v* y& J% c2 D- {; n

個人Points:222   Rank: 3Rank: 3  中級會員

文章日期:2012-8-8 18:35:17

Show time 2 G$ d# I* B7 ?$ ^+ e  a
Save 2012-8-7 0-14(19).jpg Save 2012-8-7 0-10(18).jpg Save 2012-8-7 4-42(189).jpg Save 2012-8-7 4-41(188).jpg Save 2012-8-7 4-39(187).jpg
  u  p3 N3 f& d  u1 VGM前後同一人??A.A哈哈...要GM幫就死死氣- i  U* J7 b/ W' W8 S! a; H" H

Comment

consiu  我想問張圖代表D咩=.=? 果張圖只係 我問完GM 答番佢地既野=.= 你都真係幾無聊咁樣影完就話 我人前人後一個樣=.=.... GM 睇完都唔會覺得有D咩=.=....你影就影全集比人睇啦.... 影D 唔影D....追唔到全集要唔要係  !detail! Reply Post on 2012-8-9 01:30
八目何停風  請問死死氣定DIU GM? 你同TF夾下嘴型WOR T_T  !detail! Reply Post on 2012-8-8 18:45

個人Points:2974   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-8-8 17:17:45

私人多口醒多樣野你知....
. I, u( a8 X7 T$ X# Y; N1 J; T有好多人覺得你講野好可恥....走尼同我講你係會到點高調講我地呀嗎...我地知
% _9 L3 K% U  @9 Q4 L/ G* m& `返去自己調查下你D 靚啦 ^^5 c4 H' y$ N4 R6 z3 k8 Z7 T
話我地咪扮大佬呀嗎... 我知...我地都笑左好耐....6 ?1 Z( b2 C* N7 s* n- l) s
好一個人前人後 2個樣呀TF 雙面荃官仔......唔怪之得關於你既趣聞...日日都聽到...唔洗開25過尼都知...多謝你帶咁多歡樂比我地^^

文章日期:2012-8-8 16:45:26

本文章最後由 consiu 於 2012-8-8 16:53 編輯
7 O. G: {& W& X: Y- C. l, H9 y
hotingfung 發表於 2012-8-8 12:09
; q- L& ?) B; J/ L' j1 n當日JOHNNY的確係傑國到話個SER唔掂
, \5 A3 d# H- ]1 _- H我地公會好多人都睇到
, D- w6 x/ B8 t- Y3 t你地慢慢留返係到自欺欺人啦

" k6 [, v' r8 y- T7 o# v佢點講關我Q事咩-.- 都ON9 既-.- 你咁樣講得JOHNNY 咪即係認左你做人地隻應聲虫囉傻仔-.-
. t2 f! z5 a4 N8 x! Z你公會有幾多人睇咁又點-.-?- X% _& ?0 F: ?; F. ~$ h7 t$ ?
我地要點樣自欺欺先=.=?; u7 t! C: Q: a* [
我地點樣叫GM 補D迷比我地打呀=.,= TF 你地轉國至今 你仲打多左我地一次打迷 系統有記錄的 又係我屈GM 叫GM 9補比我地=.=? 我地連GM 補唔補已經無所謂.... 都唔覺得補果個大迷係有期.... 大方豪一次比你又點話
& l1 d6 z$ g1 @3 o& W, _個個4轉晒先勁-.-? 你講緊自己會? 但我覺得你4轉都唔勁得去邊-.-.....你自己同YIN 去比 之前人地4轉你4轉-.-... 你打到咩樣先...其他人有眼睇=.= 我都廢事COMMENT 你-.-
9 s9 G1 Z" y( V自己國DIU 自己國 好似唔關你事GA BO=.=.....我地都未講野 你講乜春-.-... 咪係到玩離間啦傻仔=.=
  u6 B8 v$ }$ h0 q6 b: z0 w/ gTF 你ON99 我唔怪你... 你唔知我同海盜D人熟到一個地步係有大家既WHATAPPS  你就繼續挑撥離間比人笑啦-.-
6 n5 g' p) D2 L+ r我地打大迷又關你事 即係你當事在埸啦... 我有權 要求GM 調查一下 你當時係唔係混水摸魚入左尼...你自己咁講同踢爆自己在場啦即係....9 v9 Y) L. {5 w; I, \/ M  b) [% U
你係無借D意咁做既 你D兄弟就唔會踢爆你係會到同我講你咁做啦=.= 我地又點會無啦啦諗到你借GM 名聲呢D野去唱我地....$ z# `8 E; G/ U6 o; v% n0 \% n3 ?
呢D叫做..."若要人不知 除非已莫為"
& N4 W+ R( C; I' a你點叫係你既事... 我唔想理.... 不過你咁講即係代表你有做過呢D舉動去挖人走啦, r' f, i6 |" t' |* R4 Q
80後唔一定成熟過你.... 不過你咁講野法就知好多人一定成熟過你....到現在 我有無唱過你個會D衰野? 無LO
& r) A, B5 _/ n+ R0 _! ?( y我讀大學? 已經畢業啦-.-... 我讀緊MASTER...我驚我MASTER 畢業你YR1 都未讀完=.=唔好講出尼比人笑啦==2 h; j' ]& z& r  Z; {+ P
我打機1D 都唔上心.... 我有好多工作要做GA 叻仔=.= 好似你咁咩 遊手好閒 9UP當秘笈=.=" j( A: I9 d/ J5 z3 y7 L3 i* ?
我無係GM 面前唱你 係你自己係主城唱 個SER 就尼汁 比GM 自己睇到=.=....我地成班睇到O左.....
0 d& g- r7 z& ^你估你係邊位 咁得閒唱衰你咩=.= 你唔要面都自己照下鏡啦=.=.....+ o! m% F5 x# T& _3 o0 I+ }6 H1 e0 W
我地DIU 佢唔識攪呢個SER=.=? 幾時有DIU 過..? 比證據呀唔該=.=  Z& y- Q; n, R; s% L. _; }7 C# M
我無話你老吹.... 你快D POST 上尼睇下LO 我地都想見識下GM 點講我地..........你咁樣CAP 法即係代表你擺GM 上枱LO
, |& Y9 t# W, u: }9 a" c; Z到時我就真係想知.....GM 會睇清楚咩人啦=.=
7 e; x  F! K, Q  r  z( v快快開POST.... 我地等食花生....QQ  k1 D8 o, X0 ^2 Q, |

文章日期:2012-8-8 12:09:25

當日JOHNNY的確係傑國到話個SER唔掂
& c, p, E9 T; L我地公會好多人都睇到
. T2 ^! t, B$ p. k) l你地慢慢留返係到自欺欺人啦
9 M1 u& b( v" G$ w叫GM星期一至星期日 日日都補D大迷俾你地打啦* C; K+ Z5 S6 m, Y
個個4轉曬先勁呀嘛. g" g2 Y2 i4 P
廢事好似琴日咁啦. i9 p" \" x* Z& Z' ]- {
自己國diu自己國
; o+ w  B: g7 y; W$ [話就話齊心打大迷
) }6 d( d, @/ v6 E8 e' }* o4 |打完又係咁diuHOLYTHIEF<<<親眼見住yiubrother話要打鳩海盜會' s, r, R' q. L, E; d! F
又屌呀SAM<自己會既都diu
9 A* H- S; _9 p9 @% Q# X; `" J好心你地啦
" N7 {; L: ?3 z打完俾人汁曬野又唔鋸就唔好用d咁既方法打龍心呀: D0 w# K5 N  j; u9 i- l! c- W& I7 v
又話我抹黑
, v( [, `9 m/ @7 S2 w2 C借gm名義係到轉國
5 g: g9 `& C' l* y  J講真啦GM
* t) A1 j- e1 i3 L如果人地真心覺得依個"拜會"好既
+ p; Y" P) n2 u有心留係到既
! |4 i( i! S: B; @9 Q我點叫都唔會走啦; B! A% `7 n/ e% t3 D
係到話我洗腦
0 R3 o& H: ~: r1 m4 P以為自己80後就成熟d?
. N% z' h4 ~! y讀下大學先啦% M" y; `6 E# v, e3 v8 f  U
我都廢事同你嘈
9 Z. P6 I6 ^; N3 M# G打機打到咁上心
* f' S8 {: k8 Q抹黑果個係你自己呀
) ]% U( _( {/ ?& O  l係咁係gm面前唱衰我5 n6 b4 z& Q8 w9 C* H0 X
唱完又係GM背後diu佢唔識搞個ser: ~* `& ], R0 O, J2 G1 I
又diu佢唔補返大迷俾你
1 W4 O* e& Y+ v% D- Y9 wGM睇清楚依班人啦
6 i! \) o3 J' }你唔好話我老吹
* `/ H+ H. h2 d+ h# j- a佢地diu你既每一句我都cap曬圖9 ^2 I' Z4 e1 A0 e
你想睇既咪同我講囉~

Comment

consiu  佢點講關我Q事咩-.- 都ON9 既-.- 你咁樣講得JOHNNY 咪即係認左你做人地隻應聲虫囉傻仔-.- 你公會有幾多人睇咁又點-.-? 我地要點樣自欺欺先=.=? 我地點樣叫GM 補D迷比我地打呀=.,= TF 你地轉國至今 你仲打多左我地  !detail! Reply Post on 2012-8-8 16:45

M2 討論區 Powered by Discuz! X2.5

GMT+8, 2024-6-17 18:19 , Processed in 0.128387 second(s), 28 queries , Gzip On.