設為首頁收藏本站
1 ...34567891011Next
Return Post new threads

個人Points:662   Rank: 4  高級會員

文章日期:2012-8-7 00:58:17

算啦人地咁強陣容- H3 ]# h5 u5 X: h. _
入到去都係打到龍心回左4次血就俾人滅撚左團T_T/ y6 E$ d: s+ J/ h# Z- M
好慘呀
M2 討論區 © All Rights Reserved.

個人Points:84636   Rank: 9Rank: 9Rank: 9  管理員

文章日期:2012-8-7 01:08:28

方案 3 不會實施! 因為人數已不平衡! 無需實施!* B1 Q7 }8 l6 ?& j8 w( x4 j- B
不過有圖有實相, 當然會停權!

文章日期:2012-8-7 01:16:05

英明~~~~~~

文章日期:2012-8-7 01:44:03

仲有opower 喬巴醫生 蒙奇D路飛

Save 2012-8-6 22-42(164).jpg (163.04 KB, Downloads: 402)

Save 2012-8-6 22-42(164).jpg

Save 2012-8-6 22-42(161).jpg (175.35 KB, Downloads: 395)

Save 2012-8-6 22-42(161).jpg

個人Points:2970   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-8-7 12:22:07

WOW.... 上FOURUM 食花生好睇過入GAME玩
  q( m2 j) l* N比人洗腦的小人物 又上來發放笑鳥...
% T( u/ G2 Q/ P" }/ w7 h! z幾時吹個風話SERVER 比原子彈炸散左呀?
; n) F8 |1 V( q  I0 M比番多少獨立思維啦 上面果幾位-.-

個人Points:2970   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-8-7 12:28:52

wing 發表於 2012-8-6 22:56
1 D9 z: H+ u3 q5 I! t- l. S我都想睇下GM點處理A.A3 Q* q# D+ G5 l- r
GM上次先聽佢地意見,搞到SERVER冇人A.A
+ w8 M/ W" ^; B7 O; l# i, LE+又俾佢地玩一獲A.A

* k4 D' B% h1 U' nE+ 呢個PLAN 唔係我地傾出尼.........你有得影相停人權=.=?
. T; v( S' I! I- Y& s  ~自己係到爽YY? 你地有得自己去打迷官?& p, F6 t3 N, E/ M3 g$ o& J
唔好玩啦-.-...比人洗腦 淪為他人的寵物有咩要同你講-.-?* p4 k4 I/ R& Q$ F: r' a* H0 F8 o
自己係計劃既得益者仲可以出聲係到嘈-.- 比其他花生友係到暗笑你地唔知-.-.....1 m; l# b, f  B7 K( A0 y
話人唔用腦去盲攪...你都真係幾有腦WO

個人Points:2143   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-8-8 01:40:26

周圍同人講話gm同佢講個服就關
$ G9 I6 f2 h$ g8 L/ B: o1 ]& EHotingfung哩個人真係鳩up當秘 + v. z7 m% e& d  o
又要屈得就屈8 m8 P  |9 q1 H' A$ S# l
打個機都要日日講大話( K! ^  i# q0 P2 ^
鳩吹 抹黑 咩都做齊
, ^# Z2 J+ [  |2 ~" h3 |5 F% X乜而加小朋友已經變成咁
1 ]. a& d* [% n2 ?# _9 N  d" A/ n90後 ah ah good

文章日期:2012-8-8 12:09:25

當日JOHNNY的確係傑國到話個SER唔掂% ~/ Y$ S& r" x2 d
我地公會好多人都睇到  E+ w9 Z4 q$ V( D. P( N' G1 T
你地慢慢留返係到自欺欺人啦
4 _, X4 L# A& P0 ?- i$ v6 o叫GM星期一至星期日 日日都補D大迷俾你地打啦
9 ]) |! g$ n, D& K- d5 y! O+ {, b個個4轉曬先勁呀嘛
! t9 k2 R1 X9 d; k2 M. {廢事好似琴日咁啦0 w% c. F' j" v# u: Z
自己國diu自己國: e' v1 E6 D. Y$ O% ?8 }6 q
話就話齊心打大迷% \; {' F* v; S8 [& t; d$ r; |
打完又係咁diuHOLYTHIEF<<<親眼見住yiubrother話要打鳩海盜會4 J% ?+ u  f% u% B7 {- C6 k
又屌呀SAM<自己會既都diu
! T& n  N$ T- I& |/ T好心你地啦
& x2 I- C8 S% V6 J% u4 d打完俾人汁曬野又唔鋸就唔好用d咁既方法打龍心呀% F' b! \  }( Z1 \
又話我抹黑2 {( |& W& D/ T6 O( E: {
借gm名義係到轉國6 a$ f1 t9 n. ]; F  j1 _* Z
講真啦GM
- E, a- ]6 Z: q3 p2 p如果人地真心覺得依個"拜會"好既
% s6 g" t- e7 i9 ^5 W$ I有心留係到既  k& r3 f; s; N' {
我點叫都唔會走啦' g( m: s& A7 n" E) l4 u
係到話我洗腦
! {) L$ j7 ]  A" Y, R9 ~2 C以為自己80後就成熟d?
& d( K- @  }/ u6 f讀下大學先啦( j9 c! K3 B4 R* ^) `
我都廢事同你嘈, F  Z6 q  R+ [( h  z1 v
打機打到咁上心
3 h5 t' y3 |  `+ Z抹黑果個係你自己呀
3 m" Q4 q, r, c* O; P係咁係gm面前唱衰我5 _8 {  f0 s) Y$ x. [4 w/ e
唱完又係GM背後diu佢唔識搞個ser5 f: \+ Q  A" W& p' h& z
又diu佢唔補返大迷俾你$ f( p2 ^, I8 ?( t+ \- U
GM睇清楚依班人啦- t" w7 O3 \% o& Q: j
你唔好話我老吹% A9 L3 |# P& S& D7 M# |
佢地diu你既每一句我都cap曬圖8 |: g# s/ W" ^# Z, L" O  `! I
你想睇既咪同我講囉~

Comment

consiu  佢點講關我Q事咩-.- 都ON9 既-.- 你咁樣講得JOHNNY 咪即係認左你做人地隻應聲虫囉傻仔-.- 你公會有幾多人睇咁又點-.-? 我地要點樣自欺欺先=.=? 我地點樣叫GM 補D迷比我地打呀=.,= TF 你地轉國至今 你仲打多左我地  !detail! Reply Post on 2012-8-8 16:45

文章日期:2012-8-8 16:45:26

本文章最後由 consiu 於 2012-8-8 16:53 編輯
0 @0 a. D7 K3 h6 n; G
hotingfung 發表於 2012-8-8 12:09 ) N; a8 {, d& s% U8 l' V! g
當日JOHNNY的確係傑國到話個SER唔掂
) N6 ^, k  v; }) T0 T7 E3 E我地公會好多人都睇到/ \2 N0 v; U7 A8 t% R" J+ m3 K: _) P
你地慢慢留返係到自欺欺人啦
- P( F1 ]% @# N" u( k6 J
佢點講關我Q事咩-.- 都ON9 既-.- 你咁樣講得JOHNNY 咪即係認左你做人地隻應聲虫囉傻仔-.-2 B. c: J9 y' H6 O8 k6 g
你公會有幾多人睇咁又點-.-?
  G4 U5 S" t+ c) n+ l( b) L我地要點樣自欺欺先=.=?( i( G5 w+ [' N: g+ v% A
我地點樣叫GM 補D迷比我地打呀=.,= TF 你地轉國至今 你仲打多左我地一次打迷 系統有記錄的 又係我屈GM 叫GM 9補比我地=.=? 我地連GM 補唔補已經無所謂.... 都唔覺得補果個大迷係有期.... 大方豪一次比你又點話
  u+ m  m( V% E7 i3 C個個4轉晒先勁-.-? 你講緊自己會? 但我覺得你4轉都唔勁得去邊-.-.....你自己同YIN 去比 之前人地4轉你4轉-.-... 你打到咩樣先...其他人有眼睇=.= 我都廢事COMMENT 你-.-# ~7 ^6 s9 Z/ Z# N  c5 t
自己國DIU 自己國 好似唔關你事GA BO=.=.....我地都未講野 你講乜春-.-... 咪係到玩離間啦傻仔=.=2 D) f. u- o7 r. Y" F) X6 w' |
TF 你ON99 我唔怪你... 你唔知我同海盜D人熟到一個地步係有大家既WHATAPPS  你就繼續挑撥離間比人笑啦-.-
6 A- p* G7 [- f& D# S. Q5 x我地打大迷又關你事 即係你當事在埸啦... 我有權 要求GM 調查一下 你當時係唔係混水摸魚入左尼...你自己咁講同踢爆自己在場啦即係....1 U' O$ d- V6 i. a
你係無借D意咁做既 你D兄弟就唔會踢爆你係會到同我講你咁做啦=.= 我地又點會無啦啦諗到你借GM 名聲呢D野去唱我地....
! f$ ~4 n$ v& F  j/ C4 P3 A: s呢D叫做..."若要人不知 除非已莫為"5 @0 W* ^# C7 _" P, X
你點叫係你既事... 我唔想理.... 不過你咁講即係代表你有做過呢D舉動去挖人走啦. p$ @. Z3 m/ q/ Q' m" d. D
80後唔一定成熟過你.... 不過你咁講野法就知好多人一定成熟過你....到現在 我有無唱過你個會D衰野? 無LO
! a: g( L& s/ O3 X" F& F2 x& W我讀大學? 已經畢業啦-.-... 我讀緊MASTER...我驚我MASTER 畢業你YR1 都未讀完=.=唔好講出尼比人笑啦==
7 O9 O" J8 ^# a8 q* U* V3 p我打機1D 都唔上心.... 我有好多工作要做GA 叻仔=.= 好似你咁咩 遊手好閒 9UP當秘笈=.=  J* Y0 W, U8 W1 M
我無係GM 面前唱你 係你自己係主城唱 個SER 就尼汁 比GM 自己睇到=.=....我地成班睇到O左.....2 F( {* ]* y8 `) d' O
你估你係邊位 咁得閒唱衰你咩=.= 你唔要面都自己照下鏡啦=.=....." |# y* Z) A3 J$ S; j: H1 w
我地DIU 佢唔識攪呢個SER=.=? 幾時有DIU 過..? 比證據呀唔該=.=! I' ~# Y: S6 R" t* E0 d( J
我無話你老吹.... 你快D POST 上尼睇下LO 我地都想見識下GM 點講我地..........你咁樣CAP 法即係代表你擺GM 上枱LO
: c2 I5 ~4 _+ }3 d( V0 @到時我就真係想知.....GM 會睇清楚咩人啦=.=( b! x5 L; p) g7 }7 k- C6 W) r5 X
快快開POST.... 我地等食花生....QQ0 h1 K- `* Q; ]3 Z# f3 N( c0 @

文章日期:2012-8-8 17:17:45

私人多口醒多樣野你知....
/ {# H- |! ]3 \& T, f$ n& ]有好多人覺得你講野好可恥....走尼同我講你係會到點高調講我地呀嗎...我地知
/ P4 ~- M% U% n( z, @0 L! n返去自己調查下你D 靚啦 ^^. E$ L$ U  C7 Q2 O6 }
話我地咪扮大佬呀嗎... 我知...我地都笑左好耐....6 m; y; F& Z% {* j1 W
好一個人前人後 2個樣呀TF 雙面荃官仔......唔怪之得關於你既趣聞...日日都聽到...唔洗開25過尼都知...多謝你帶咁多歡樂比我地^^

M2 討論區 Powered by Discuz! X2.5

GMT+8, 2024-6-3 08:35 , Processed in 0.111469 second(s), 29 queries , Gzip On.